Hello 2020 w/ Hunkemöller

En zo plots ineens was de eerste maand van 2020 voorbij. In mijn hoofd kloppen die cijfertjes nog altijd niet helemaal, maar hey better get used to it. Als er één ding zeker is dan is het dat we kunnen stellen dat 2019 allesbehalve mijn jaar was. Ik ben dus meer dan voorzichtig in goede voornemens maken of uitspraken te doen over het nieuwe jaar. Er is wel één ding dat vaststaat in 2020: more self love en dat gaat net dat tikkeltje beter met een mooi lingeriesetje van Hunkemöller.

Jezelf graag zien, het klinkt zo makkelijk maar in realiteit kan het soms zo moeilijk zijn. De momenten waarop ik in de spiegel keek en oprecht tevreden was met wat ik zag kan ik op één hand tellen. Ik kan mijn lichaam met momenten echt haten. Mijn armen zijn net iets te uitgesproken. Voor mijn billen geldt net hetzelfde en mijn borsten zijn dan weer niet aanwezig genoeg. Ik heb regelmatig last van acné op mijn gezicht en mijn bovenrug. En zo kan ik nog een hele pagina volschrijven… Tijd dus om daar verandering in te brengen!

Tevreden zijn met mezelf staat niet gelijk met mezelf opleggen alle dagen slaatjes te eten of minimum 3 keer per week de fitness te bezoeken. Tevreden zijn met mezelf houdt in tevreden zijn met mezelf en al mijn kleine bultjes, pukkeltjes en rolletjes omarmen.

Waar ik oprecht gelukkig van word? Een nieuw setje lingerie passen en zien dat het perfect mijn hele lijf omarmt. Dat gevoel kan ik gewoonweg niet beschrijven, want als ik dan in de spiegel kijk, ja dàn vind ik mezelf knap en sexy en aantrekkelijk en… Zo kwam ik onlangs bij Hunkemöller terecht, de week voor mijn verjaardag. Als single lady heb je heus ook wel recht op mooie lingerie. Zo gezegd, zo gedaan ging ik met 5 setjes naar huis. #treatyoself

Ik ben geen grote fan van rode lingerie, gewoonweg omdat ik het iets té vanzelfsprekend vind. Voor ik de trotse eigenaar werd van dit perfecte Hunkemöller setje had ik er dan ook geen in mijn bezit. Ik zag dit hangen in de winkel en it was love at first sight. Deze beha (zonder push-up by the way) doet veel goeds voor mijn B-cup.

Foto 23-12-2019 11 44 56

Dit setje is een echt Lynn-setje als ik het zo mag zeggen. Dit is voor mij de perfecte combinatie tussen sexy en schattig. Deze kan je trouwens ook strapless dragen, handig toch?! De meeste strapless beha’s vind ik meestal maar saai en dat is allesbehalve het geval met deze.

Foto 21-01-2020 19 49 41

Roze is mijn favoriete kleur en ik gok dat dat nog een hele tijd zou zal zijn. Roze komt in vele geuren en kleuren: fuchsia, babyroze, zalmroze, oudroze… You name it, ik ben fan! Niet alleen door de kleur ging dit exemplaar mee naar huis, maar ook door het gebruik van de verschillende materialen (kant, zijde…) en of course door the touch of bling. Het model van de beha is trouwens net hetzelfde als het rode setje hierboven, perfect dus voor die small boobies!

Met mijn nieuwe Hunkemöller aankopen ben ik ongetwijfeld meer dan klaar voor het nieuwe jaar. Ik kom niet af met ‘new year, new me’-gedoe want ik wil geen ‘new me’, gewoon de huidige ‘me’ iets liever zien. Dat staat op de planning (en een paar reisjes 😉 ).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s