The Perfect Denim Fit

Aan de hand van de titel van deze blogpost zou je zeggen dat ik het deze keer ga hebben over een jeansbroek. Maar geef toe, dat zou toch wel erg achterhaald zijn, niet? De zoektoch naar die ene perfecte jeansbroek zal namelijk nooit echt volledig stopgezet kunnen worden vrees ik. Dat is alleszins bij mijn toch het geval want ga ik eens fitnessen dan verandert mijn figuur compleet.

Foto 27-10-2018 16 28 30

Je hebt ‘em misschien nu al gespot, maar ik wilde al sinds een tijdje deze geweldige denim jumpsuit aan jullie tonen. Deze zit me namelijk gegoten. Ik had ‘em in de zomermaanden (die inmiddels ver achter ons liggen) al eens op mijn stories gepost, maar toon dit item nu maar al te graag aan jullie in een meer herfst proof setting.

Foto 27-10-2018 16 30 11

Deze jumpsuit is het perfecte item om gedurende het hele jaar in je garderobe te hebben. In de zomer vond ik ‘em superleuk staan met een basic wit T-shirt of zelfs zonder iets onder kon je ‘m perfect aan. Voor de koudere maanden heb ik er toch maar een leuke knit onderaan getrokken. De herfst- en wintermaanden staan helemaal in het teken van layering en dat kan bij dit kledingstuk per-fect.

Foto 27-10-2018 16 28 41

Outfit details

Jas Lola Liza

Jumpsuit Weekday

Trui Vero Moda

Enkellaarsjes Torfs

Foto 27-10-2018 16 31 46

Jawel hoor, ik waagde de gok en ik bestelde deze veel te leuke wit/ecru enkellaarsjes met donkerbruine hak. Deze geven me heerlijke old school vibes en vond ik gewoon veel te leuk staanbij o.a. een midi jurk. De hakhoogte is net niet te hoog zodat ze nog steeds comofortabel zijn én bovendien zitten ze heerlijk.

Foto 27-10-2018 16 30 15

Last but not least mogen we natuurlijk mijn jas niet vergeten. Ik ben verzot op winterjassen met een mooie ruitjesprint et voila dit was een match made in heaven. Geef daar nog een leuke oversized fit aan en ik ben head over heels verliefd.

Hoe ziet jouw ideale herfstoutfit eruit? 

2 gedachten over “The Perfect Denim Fit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s