Ready for Fall w/ Na-kd | 20% kortingscode

Oh boy, de 2 laatste maanden van het jaar zijn in aantocht. Wat een rollercoaster is me dit wel niet geweest. Hoewel ik er altijd in geloof dat alles om een reden gebeurt, stel ik me toch écht wel de vraag wat de reden hiervoor is. However laat ik zeker mijn hoofd niet hangen en ga ik 2020 tegemoet met een heleboel doelstellingen voor mezelf. Het was al een tijdje geleden dat ik me nog op het wereldwijde web liet horen. Bij deze breng ik daar verandering in door een mini haul met fall wardrobe essentials. PS: op het einde van deze post kunnen jullie nog een leuke kortingscode terugvinden! 🙂

Foto 27-10-2018 16 14 17

Plaid Double Breasted Oversized Blazer

Ik kan me niet meer herinneren dat ruitjes geen ding meer waren. Ik heb zelfs op dit moment het gevoel dat ruitjes overal zijn. Je hebt ze tegenwoordig in alle geuren en kleuren. Een blazer, een broek, een trui… you name it en het bestaat met ruitjes. Ik had nog geen leuk en herfst-proof exemplaar in mijn kast in de vorm van een blazer. Deze vond ik dan ook uitermate gepast én bovendien superhandig om aan layering te doen. De kleurencombinatie van deze blazer vond ik trouwens erg origineel en jawel je voelt me komen: ‘herfstig’.

Foto 27-10-2018 15 59 08Foto 27-10-2018 15 59 11

Front Zipper Knitted Sweater

Een must in de herfst/winter voor mij: übercosy én vooral zachte truien. Met dit exemplaar heb ik de jackpot geraakt als je ’t mij vraagt. Deze trui zit heerlijk comfortabel en prikt niet (heb ik namelijk een absolute hekel aan). Het rits detail aan de bovenkant is zo old school, I love it. In deze trui ga ik dan de komende maanden leven.

Ikzelf ga nog een behoorlijk aantal knits inslaan op de website. Ben jij net hetzelfde van plan? Gebruik dan zeker de code “Lynn20”. Hiermee heb je namelijk 20% korting op je gehele bestelling. Happy shopping!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s