Na-kd fashion haul | 15% kortingscode

Met een Belgische zomer moet je een grote verscheidenheid aan kledij in je kleerkast hebben zitten. Zaterdag was het namelijk nog aan het regenen met pijpenstelen en binnen een paar dagen zitten we alweer met een hittegolf. Ikzelf weet alvast niet of ik er klaar voor ben en mijn garderobe ook niet. Oh ja, tussen al die schommelende temperaturen moet er nog gewerkt worden en wat trek je dan weer aan? Vandaag heb ik een leuke Na-kd Fashion haul voor jullie waarin ik jullie een aantal leuke toevoegingen aan mijn kleerkast laat zien. (PS: lees zeker tot het einde want daar vinden jullie een fijne kortingscode!)

Foto 21-07-18 13 21 34

Asymmetric Buckle Belted Shorts

De tijd van de ultra korte shortjes lijkt me officieel voorbij. Ik zie namelijk meer en meer langere shorts voorbij komen. Alhoewel dat ik zou willen dat ik het lijf had van iemand die wel met mini shorts kan wegkomen, ben ik enorm blij met hoe dit paar shorts op mijn lichaam eruitziet. Deze short is perfect om te gaan werken want: niet te kort én classy. Deze kan je trouwens opkleden of ‘down’ kleden zoals je wil. Morgen trek ik deze lekker aan met een paar slippers!

Foto 21-07-18 13 31 19

High Waist Asymmetric Belted Pants

Met dit kledingstuk kan je zo ontzettend veel kanten op. Net zoals bij de short hierboven ben ik helemaal verliefd op de riem die bij deze broek zit. Ook het model van deze broek zit helemaal perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de stof van deze broek. Deze voelt namelijk heerlijk aan én is bovendien lekker stretchy. Ik combineerde de broek met een paar heels, maar je kan er gerust een paar slippers onder gooien of een T-shirt boven dragen.

Foto 21-07-18 13 47 27Foto 21-07-18 13 48 27

Ribbed Wrap Top / Zipped Skirt

First of all iets dat me van het hart moet: mijn (kleine) boobies zien er verdomd goed uit in deze wrap top. (die V-hals décolletés always do the trick) Ik zou deze niet per se aantrekken naar mijn werkplaats want: misschien iets te veel boobies. Deze top hou ik voor fijne avonden onder vriendinnen met een glaasje rosé of wanneer ik een stapje in de wereld zet. Ik koos samen met deze top dit leuk gestreepte rokje uit. Deze staan toch te leuk samen?! Rokjes als deze zijn een absolute basic in je kleerkast. Deze zijn altijd goed én gemakkelijk te combineren. Oh ja er bestaat ook nog een leuke matchy crop top bij dit rokje. Zal ik die ook nog halen?

Met de code “LYNNFASHION15” ontvang je 15% kortingscode op de gehele Na-kd Fashion website. 

Happy shopping! 

Wat is jouw favoriete item uit deze haul?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s