The Perfect Heatwave Outfit

Volgende week staan er weer hoge temperaturen op ons te wachten. Ik heb bij dat soort temperaturen oprecht geen idee wat aan te trekken. Alles is er als je ’t mij vraagt te veel aan. In deze outfit laat ik je wel een exemplaar zien dat per-fect is voor die dagen waar het meer dan 30 graden warm is.

Foto 8-07-18 17 09 12Foto 8-07-18 17 11 16

De print van deze combinatie kan ik niet direct thuis brengen. Ik moet toegeven dat ik een grote fan ben van de kleurencombinatie. De knopen aan de voorkant vind ik ook erg leuk staan én ik ben nog een grotere fan van de lengte van de top. Deze is namelijk een beetje cropped, maar niet té cropped. De lengte is net perfect om met een goed high waisted onderstuk te dragen.

Foto 8-07-18 17 12 41Foto 8-07-18 17 12 05

Outfit details

Top Weekday

Short Weekday

Sandalen Torfs

Voor diegenen die dachten dat het hier om een jurkje ging: fout! Het gaat hier namelijk om een top en een short die je als vanzelfsprekend samen of apart kan dragen. De short kan je als je’t mij vraagt nog met een leuke top of T-shirt combineren en de top droeg ik onlangs met een leuke flared broek in dezelfde kleur als de print. 1001 mogelijkheden als je’t mij vraagt.

Foto 8-07-18 17 15 21

Dit soort sandalen heb ik een aantal jaar terug ook in mijn schoenencollectie gehad. Toen kocht ik deze om een lichtjes andere reden wel. Ik vertrok toen namelijk op bergkamp. Sindsdien associeer ik dit soort sandalen daar altijd wel wat mee. Tot dit jaar dan! Deze sandalen zitten zo ontzettend comfortabel en I love het fashionable platform detail.

Foto 8-07-18 17 08 25

Laat die 36 graden maar komen, I’m ready! Voor mij staan er de komende week enkel easy breezy outfits op de planning. Dat staat gelijk aan niet te veel poespas, gemakkelijke kledingstukken en niet te vergeten: luchtige stofjes. En qua schoeisel ga je me enkel naar sandalen, muiltjes of slippers zien grijpen.

Hoe ziet jullie perfecte heatwave outfit eruit? Kijk jij uit naar de temperaturen van komende week?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s