De Leukste Examencadeaus | 15% Kortingscode

We zijn in de maand juni aanbeland wat gelijkstaat aan de maand van het terrasjesweer, maar ook van de examens.  Dat laatste bij mij is al een tijdje geleden. Hoewel ik een avondopleiding volg en hier ook examens bijhoren. Een attent cadeautje aan het eind van deze minder leuke periode is altijd welkom en daar dacht MyJewellery net hetzelfde over.  In deze blogpost zet ik een de leukste items uit hun examencadeaus op een rijtje. Oh ja aan het einde van deze blogpost vind je een kortingscode waarmee je nog een leuke korting krijgt op de onderstaande items! 😉

Go go go!

gogo³

You can do it \ Je t’aime

Aanmoediging is key tijdens de examens. Een goede portie ‘You can do it’ is wat je in deze tijden zeker kan gebruiken. Daarbuiten ook trouwens! 😉 Het 2de kettinkje is net zoals de armband een cadeau die in verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Er is altijd wel een gelegenheid om aan iemand te laten voelen dat je die persoon graag ziet, toch?

You did it!

hart ster

Hartjes \ Sterretjes

Zoals de kaartjes het zelf zeggen zijn deze 2 cute armbandjes meer geschikt voor aan het einde van de o zo geliefde examenperiode. Ze zijn gemaakt uit stainless steel which means dat deze niet verkleuren. *yay*

Initials

letter²letterletter³

Ketting \ Ring \ Armband

Last but not least zijn we aanbeland bij de juweeltjes met initialen. Aan deze trend kan niemand meer ontsnappen. Ikzelf ben grote fan hiervan. Het was moeilijk om een selectie te maken want deze trend komt terug in all geuren en kleuren!

Met de code BEAUTY15 ontvang je 15% korting op de gehele Examencadeau-collectie bij MyJewellery.

Happy shopping!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s