NAKD FASHION HAUL | 15% Kortingscode

Vrije dagen zijn gemaakt voor online shoppen en dingen in je winkelwagentje te gooien. Ik heb vandaag een kleine haul voor jullie klaar én een kortingscode kan je onderaan terugvinden aan deze blogpost. Dat maakt het online shoppen toch net dat tikkeltje fijner. 😉

Foto 9-06-18 14 29 18Foto 9-06-18 14 30 26

Front tie denim jumpsuit

Ik liet eerder al vallen dat ik een zwak heb voor een goede jumpsuit. Zo viel ik ook head over heels voor dit gebroken witte exemplaar. Wat ik net zo leuk vind aan deze zijn het model, de hals, de knoopjes, de wijde pijpen aan de onderkant… Ik kan blijven doorgaan. Dit is weer zo’n item dat je op 1001 gelegenheden aan kan. Ikzelf koos ervoor om het te combineren met een paar sneakers om het geheel wat meer casual te maken.

Foto 9-06-18 14 41 49Foto 9-06-18 14 43 37

Double breasted blazer / Linen look shorts

Linen is een absolute must deze zomer. Ik heb al een behoorlijk aantal pakken in mijn kast, mààr nog geen exemplaar met een short. Ik moet zeggen dat het me nogal aanstaat. De perfecte outfit voor een aankomende bruiloft of om heerlijk te chillen aan de kust met een glaasjes rosé in de hand. 😉 Deze 2 stuks zijn trouwens heerlijk luchtig en perfect combineerbaar met andere stuks.

Met de kortingscode “LYNN15” ontvang je 15% korting op de gehele Nakd Fashion website.

Wat zijn jouw plannen als een vrije dag zoals vandaag? Wat is jouw favoriete item uit deze haul?

2 gedachten over “NAKD FASHION HAUL | 15% Kortingscode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s