Spring in the city

Ik schrijf deze blogpost op een bijzonder tropische zondag en ja tropisch vind ik echt niet overdreven. Het mooie daaraan is dat die zwierige jurkjes mijn go to kledingstuk zijn en laat dat nu net mijn favoriete kledingstuk zijn. Ik heb er ook een mooie collectie van en in deze blogpost laat ik jullie één van mijn meest recentere aanwinsten zien!

Foto 22-05-18 14 49 14

Gesproken over een passe-partout. Handtassen zijn bij mij zo goed als altijd overal mee te combineren. Zelden zal je in mijn tassencollectie een opvallender exemplaar of opvallende kleur terugvinden. Ik vind het namelijk zo’n zonde dat ik eentje niet zou gebruiken omdat je er maar zo weinig mee kan combineren. Dit lichtgrijze exemplaar daarentegen kan je met a l l e s combineren.

Foto 22-05-18 14 43 25Foto 22-05-18 14 47 50

Outfit details

Jurk Vero Moda

Handtas & Portefeuille Mylène

Sneakers Torfs

Ik hou van de heerlijke mix van sporty en toch girly bij deze outfit. Deze heerlijke frivole jurk staat namelijk leuk met alles. Je kan er een leuk paar slippers onder gooien, een paar high heels of zoals ik in deze post doe: een paar sneakers. Het is hoogstwaarschijnlijk dat ik komende zomer al deze opties ga verkennen.

Foto 22-05-18 14 44 23

De chunky sneaker-trend is awesome. Deze sneakers deden me instant denken aan Steve Jobs, maar dan met een twist. Het is trouwens een erg specifieke kleurencombinatie, maar je kan er ontzettend veel kanten mee op als je’t mij vraagt. Zo zouden ze bijzonder leuk staan onder een silk skirt of gewoon met een jeans zit je ook safe.

Foto 22-05-18 14 45 51Foto 22-05-18 14 47 07

De lente en zomer zijn by far mijn meest favoriete seizoenen en wel gewoon om de reden dat ik dan dit soort outfits de hele tijd kan dragen. Mijn lente-/zomergarderobe is dan ook net iets uitgebreider dan die in de winter. (Ik denk dat ik me stiekem net iets meer laat gaan.) Meestal ben ik niet van het matchy matchy met schoenen en kledij, mààr I must admit dat ik het bij deze outfit toch wel heel leuk vond.

Ben jij ook van de passe-partouts in je handtassencollectie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s