Room Upgrade met DESENIO | 25% kortingscode

Mijn kamer ziet er al een tijdje hetzelfde uit en eens in de zo veel tijd voel ik dan de nood om er een nieuwe twist aan te geven. Ik verplaatste dit keer een aantal decoratiespullen én het was tijd dat er wat aan de muur kwam. Zo gezegd, zo gedaan plaatste ik een bestelling bij DESENIO.

PS: Lees gerust even verder voor een 25% kortingscode die geldig is t.e.m. 30 mei!

Foto 26-05-18 15 18 25

Mijn kamer had nood aan een upgrade. Indien je mijn Youtube-filmpjes volgt, dan ben je inmiddels wel gewend aan mijn good old achtergrond. Vanaf nu zal je dus wat anders te zien krijgen. Ik stelde zelf een leuke combo samen. Hieronder heb ik nog enkele van mijn favorieten opgelijst:

dsn1

dsn2

dsn3

Foto 26-05-18 15 36 12

Good VibesEverything Will Be OkayGraphic Pastels 1

Dat ik voor gouden kaders zou gaan, daar bestond geen twijfel over. Over de posters zelf heb ik behoorlijk getwijfeld. Ik wilde namelijk een leuke combinatie van leuke quotes en een leuke afbeelding. Op de website zelf kan je namelijk ook zo veel inspiratie terug vinden. Ik heb heel wat mijn winkelmandje ingeklikt en er uiteindelijk ook weer uitgeklikt. Mijn oog viel als laatste op deze pastelblauwe/-roze combinatie en dat plaatje klopt compleet voor mij.

foto-26-05-18-15-23-30-1.jpg

Bij DESENIO vindt iedereen dus wat wils. Ga jij meer voor black and white of ben je meer van de quotes? Eat your heart out!

Met mijn code “LAMOURINNOCENT krijg je 25% korting op posters van Desenio, t/m 30 Mei*! *De code geldt niet voor lijsten of voor handpicked/collaboration/gepersonaliseerde posters.

Heb jij decoratie aan de muur hangen in jouw kamer/woning? Wat vind je van mijn uitgekozen posters?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s