Nakd Fashion Haul | 15% Kortingscode

Onlangs hield ik een goede lenteschoonmaak in mijn garderobe. Ik besloot een groot aantal items weg te doen. Stiekem moet ik toegeven dat er nog een grote hoop met kledij in mijn slaapkamer ligt waar ik nog een nieuwe thuis voor moet vinden. *woops* Ik mocht bij Na-kd Fashion een paar leuke items uitkiezen om mijn garderobe terug mee aan te vullen. Let me know wat jullie favoriet is!

Foto 26-05-18 14 00 20Foto 26-05-18 14 02 09

Printed Frill Detailed Ankle Dress

Van dit soort jurken word ik zo ontzettend blij. Ik voel me dan altijd terug mijn 12-jarige zelve en voel me instant een prinses in deze jurk. Ik kon dan ook niet anders dan deze te combineren met mijn lila muiltjes. Stiekem doet deze jurk me denken aan Belle van Belle en het Beest, niet? Met deze pastelgele jurk ben je in no time wedding/communie proof of smijt er gerust een paar sneakers onder en dan ben je klaar voor die summer bbq!

Foto 26-05-18 13 45 05Foto 26-05-18 13 50 17

Waist Belt Denim Jumpsuit

Een aantal blogposts terug liet ik jullie reeds een zwarte jumpsuit/boiler suit zien. Ik had al een tijdje een gewone jeansvariant op het oog et voila bij deze heb ik een mooi exemplaar gevonden. Wat ik enorm belangrijk vind bij dit kledingstuk is de fit en dat het toch wat vrouwelijker gemaakt wordt met een riempje. Dat allemaal zit bij deze helemaal goed.

Foto 26-05-18 14 13 32Foto 26-05-18 14 16 21

Pinstriped Belted Blazer Dress 

Een blazerjurk vind ik altijd een goede keuze. Dit soort jurkjes kan je steeds aan naar specialere gelegenheden. Ik koos zelf om deze te combineren met een leuk paar slippers om het geheel wat meer casual te maken.

Met de code “LYNN15” krijg je 15% korting op de hele Na-kd Fashion website.

(Let op: deze is maar 48u geldig!)

Happy shopping!

Wat is jouw favoriete item uit deze haul?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s