Sunshine on my feet

Een zomergarderobe staat bij mij dit jaar helemaal in het teken van kleur. Alhoewel ik al gedurende ruime tijd een witte sneaker-kinda girl ben, ging ik dit keer voor een geel paar! Alhoewel dat het behoorlijk kiezen was dit keer. Deze sneakers zijn er namelijk in 10 verschillende kleuren. Het beste van allemaal: je kan ze tot 13 juni kan je deze shoppen aan €19.95 in plaats van €39.95!

Foto 22-05-18 14 32 37

Waar ik nu enorm blij van word? Mijn goed gevulde kledingrek met lange easy breezy jurken. Ik merk dat ik minder en minder het meisje van de korte jurken word. Geef me liever een midi of maxi jurk. Pluspunt? Het scheren van je beenhaar kan je gerust nog een dagje uitstellen.

Foto 22-05-18 14 32 38Foto 22-05-18 14 33 17

Outfit details

Jurk AndOtherStories

Handtas Aliexpress

Sneakers Torfs

Geel is geen vanzelfsprekende kleur, maar je kan er behoorlijk veel kanten mee op. De combinatie met de lichtblauwe kleur van deze jurk is een match made in heaven als je’t mij vraagt.

Foto 22-05-18 14 34 25

Deze jurk by the way is een godsgeschenk in het geval van een foodbaby. Sowieso is dit kledingstuk helemaal multifunctioneel. Zo werd deze in de winkel eigenlijk gecategoriseerd als een strandjurk, maar als je’t mij vraagt kan je ‘m ook aan op andere plaatsen dan het strand. Gooi er bijvoorbeeld een paar high heels onder, doe er een riempje bij en nog wat andere leuke accessoires en je bent klaar voor die fijne zomeravond!

Foto 22-05-18 14 35 13

Geef je toch eerder de voorkeur aan een witte of zwarte sneaker? Die zitten namelijk ook tussen de 10 andere kleuren. Stiekem moet ik toegeven dat ik het moeilijk kiezen vond tussen de gele sneakers en de mooie lila kleur waar ik de laatste tijd een groot zwak voor heb. Naar welke kleur gaat jouw voorkeur uit?

Word jij even vrolijk van deze sneakers als ik? 

Een gedachte over “Sunshine on my feet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s