Labello Crayon Lipsticks

Iedereen heeft altijd een goede lippenbalsem bij zich. Een vaste basic die eigenlijk nooit de handtas of rugzak verlaat. Labello is een gevestig merk hieronder. Ik merk zelfs af en toe dat mensen de merknaam gebruiken om een lippenbalsem te bedoelen. Dat even terzijde kwam het merk met iets nieuws. Ze brachten crayon lipsticks uit. Let’s see what it’s all about!

Foto 6-01-18 15 13 17

Ik moet toegeven dat ik behoorlijk excited word van deze nieuwe toevoeging aan de Labello-familie. Toen ik wat jonger was werd ik al enorm blij toen ik merkte dat er een nieuwe geur/kleur toegevoegd werd aan het assortiment. Dat de verpakking in dezelfde lijn ligt maar toch net iets anders kan ik zeker ook appreciëren. Ik zag trouwens online dat er reeds een felroze kleur ook bestaat!

Foto 6-01-18 15 13 04Foto 6-01-18 15 17 31

“De Crayon Lipstick combineert de vertrouwde verzorging van Labello met de intense kleur van je favoriete lipstick! De formule op basis van natuurlijke oliën draagt zorg voor de delicate huid van je lippen en hult ze in een prachtige kleur. Het handige potlood maakt aanbrengen makkelijk en snel, geen spiegel nodig!” (Bron)

Foto 6-01-18 15 14 53Foto 6-01-18 15 16 25

Van boven naar onder:  Black Cherry – Poppy Red – Coral

Foto 19-05-18 16 36 18

Poppy Red

Een mooie felle klassiek rode kleur

Foto 19-05-18 16 38 35

Coral

Een mooie frisse koraal/oranje kleur

Foto 19-05-18 16 40 16

Black Cherry

Een diepe paarse en misschien ietwat herfstige kleur

Foto 6-01-18 15 14 07

De Labello Crayon Lipsticks zijn verkrijgbaar in de meeste drogisterijen en kosten €6.99 per stuk.

Deze lip crayons zijn zoals hierboven reeds vermeld handig in het aanbrengen. Bovendien was ik enorm onder de indruk van de dekking en de felheid van de kleuren. Of course kan je zelf beslissen hoe fel je net de kleur op je lippen wil. Je hebt net dezelfde verzorging als bij de good old Labello. Verder hebben deze lip crayons een aangename geur. Deze valt wel nogal op en je moet er natuurlijk van houden. Van de glossy finish ben ik grote fan by the way. Last but not least kunnen deze lipproducten gewoon zo in je handtas gestopt worden!

Probeerde jij reeds deze Labello-producten uit?

Een gedachte over “Labello Crayon Lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s