The Boiler Suit

Jumpsuits zijn al wel langer een dingetje maar de laatste tijd kan je een nieuwe trend spotten in dat landschap. De boiler suit is een dingetje. Hoe je dat nu juist een Nederlandse benaming geeft? No idea! Ik heb inmiddels (want hoe kan het ook anders) een aantal exemplaren van deze trend in m’n garderobe hangen.

Foto 14-04-18 15 25 29

Wat ik zo mooi vind aan deze boiler suit? Het leuke contrast van het zwarte van de boiler suit met de witte stiksels. Dat zijn eigenlijk 2 trends gecombineerd en I love it. Gezien het geheel nogal kleurloos is besloot ik er een paar kleurrijke sneakers bij te gooien en een matching handtas.

Foto 14-04-18 15 24 34Foto 14-04-18 15 26 02

Outfit details

Boiler Suit LeTrend

Handtas Coach

Sneakers Torfs

Deze sneakers zijn ongetwijfeld mijn huidige favoriet in mijn collectie. Ik ben absoluut verliefd op de kleurencombinatie. Daar word ik zo ontzettend vrolijk van! Normaal gezien ben ik niet zo van de matching accessoires maar gezien mijn kledij bij deze outfit geheel zwart is vond ik het wel kunnen.

Foto 14-04-18 15 26 37

Het is cliché om te zeggen, maar zo’n geheel aansmijten en je niet meer druk hoeven te maken over de rest is toch zo makkelijk. Behalve als je dan natuurlijk een toiletbezoek moet doen. En langs de andere kant heeft deze boiler suit nog wel een paar leuke accessoires nodig als je’t mij vraagt. Alhoewel dat een paar basic witte sneakers hier ook niet onder zou misstaan.

Foto 14-04-18 15 27 37

Wat vind jij van de boiler suit-trend? Heb jij al een exemplaar in jouw kast?

Een gedachte over “The Boiler Suit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s