Kleur op jouw manier

Tegenover andere jaren ziet mijn lentegarderobe er erg kleurrijk uit. Ik moet zeggen dat ik daar erg blij van word. In de blogpost van vandaag laat ik jullie niet meteen mijn meest kleurrijke kledingstuk zien, mààr laat ik jullie zien hoe je met een aantal accessoires je outfit net dat tikkeltje vrolijker kan maken.

Foto 30-03-18 14 53 58 (1)Foto 30-03-18 14 55 59 (1)

Helemaal verliefd op dit tasje! Weet je nog back in the days toen iedereen rondliep met een cognackleurige handtas en cognackleurige schoenen? Elke keer ik een item zie met deze kleur moet ik daar instant aan denken. Het is natuurlijk ook wel een kleurtje dat je met veel kan combineren. Het handige aan deze handtas vind ik namelijk dat door de vele kleurtjes die erin verwerkt zitten, je deze met een heleboel combinaties aan kan. Het is een mooie twist op de ooit zo geliefde cognackleur-trend!

Foto 30-03-18 14 52 00 (1)

Outfit details

Haarsjaaltje Veritas

Oorbellen Veritas

Jurk C&A

Handtas Veritas

Slippers Veritas

Yessss bijna kunnen we weer slippers aan! Ik ben een gigantische sneakerfan, maar in de zomer ben ik een nog grotere fan van slippers en sandalen. De reden daarvoor kan misschien zijn omdat mijn voeten de hele winter/herfst in sokken en schoenen hebben doorgebracht (lees: opgesloten zaten). Ik vind het heerlijk vertoeven in open schoeisel. Het enige waar ik dan mee inzit is hoe die teennageltjes eruitzien. 😉

Foto 30-03-18 14 56 14 (1)Foto 30-03-18 14 55 23 (1)

Ik denk dat ik een forever zwak heb voor haarbandjes. Het geeft een heerlijk nostalgisch gevoel en tegelijkertijd is het toch weer hip en trendy. (I know, 2 vreselijke woorden) Dit sjaaltje hoef je ook niet meteen in je haren te dragen. Je kan er leuk je handtas mee versieren of je draagt het effectief als een sjaaltje rond je hals.

Foto 30-03-18 14 52 03 (1)

Last but not least heb ik het nog niet over mijn meest favoriete kleurrijke accessoire gehad: de oorbellen. Ooit was ik een fan van statement kettingen. Nu ben ik helemaal overstag gegaan voor statement oorbellen. Allereerst vind ik het superleuk staan met mijn korte haren en daarnaast zijn deze turquoise exemplaren het perfecte accessoire bij uitstek om iedere outfit af te maken. Ik ben ervan overtuigd dat je deze bij iedere outfit aankan.

Hoe kleurrijk is jouw garderobe? Hou jij van kleurrijke accessoires?

2 gedachten over “Kleur op jouw manier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s