Leopard is a neutral

Daar ben ik weer hoor met mijn wekelijkse praatje over de temperatuur in ons belgenlandje. Die lag deze week gemiddeld rond de 12 graden? Ik had de voorbije tijd zo hard gehoopt dat we de zomerse temperaturen konden aanhouden maar helaas :-(. Laat dat de pret zeker en vast niet bederven, want hier kom ik aanzetten met een lekker zomerse outfit. Kwestie van toch in de sfeer te blijven!

Foto 14-04-18 14 22 07

Zoals de titel van deze blogpost het al zegt: leopard is a neutral. Niet geheel volledig waar natuurlijk, maar een goeie luipaardprint is toch wel een basic geworden in ieders kledingkast heb ik het gevoel. Bij de mijne is dat niet anders. Een flared broek, een bloes, een midi jurk en nu ook dit leuke zwierige jurkje.

Foto 14-04-18 14 26 39Foto 14-04-18 14 27 54

Outfit details

Jurk Imprévu

Handtas VanHaren

Schoenen VanHaren

The obvious choice om met dit jurkje te combineren leek me een paar sneakers. Ik besloot even uit mijn comfortzone te gaan. Ik ging voor een paar hakjes. Niet te hoog wel, want daar is het leven te kort voor denk ik dan. Zwart of wit is dan weer te vanzelfsprekend dus ik besloot voor deze okergele hakjes te kiezen.

Foto 14-04-18 14 26 04Foto 14-04-18 14 27 17

Dit soort jurkjes zijn life saviors tijdens de zomer. Lekker luchtig en zwierig: ideaal. Also is dit jurkje per-fect voor die zomerse bbq’s. Luchtig en zwierig betekenen namelijk ook: geen food baby te bespeuren.

Foto 14-04-18 14 25 17

Hoe ziet de perfecte bbq-outfit ervoor jou uit?

Een gedachte over “Leopard is a neutral

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s