Birds and Polkadots

Prints, ik ben er een grote fan van! In het verleden betrapte ik mezelf er een paar keer op dat ik misschien net iets te veel prints in mijn bezit had en te weinig basics. Ik denk dat ik nu een goeie balans tussen beide heb. Meestal ben ik fan van één print voor een kledingstuk, mààr laat ik daar nu net verandering in hebben gebracht.

Foto 14-04-18 13 58 12Foto 14-04-18 13 54 08

Yes, een pak met een print van vogels en polkadots. Nooit gedacht dat ik dit in mijn garderobe zou terugvinden. Deze print sprak me vanaf het eerste moment aan toen ik ‘em zag. Allereerst is het natuurlijk een lekker zomerse print én ook bijzonder vrolijk. Van polkadots ben ik namelijk een erg grote fan en de combinatie met de vogels is erg origineel en leuk bedacht. De kleuren liggen niet te ver uit elkaar en dat is wat deze print geslaagd maakt.

Foto 14-04-18 13 55 39

Outfit details

T-shirt Vero Moda

Blazer Imprévu

Pantalon Imprévu

Schoenen VanHaren

Ik ben sinds kort de trotse eigenaar van een aantal hakjes. Ik ben een fan van high heels, maar een grotere fan van sneakers. Iets met comfort enzo. Deze hakjes daarentegen zijn niet te hoog, maar geven de outfits niet wat extra’s en altijd geschikt om je outfit net dat tikkeltje meer partyproof te geven.

Foto 14-04-18 13 56 35

Het pak in zijn geheel lijkt me de perfecte communie-outfit. Helaas heb ik er geen op de planning staan dit jaar, dus zal het voor een andere feestelijke gelegenheid zijn. Als je je er natuurlijk op je gemak in voelt om alle dagen dit awesome pak aan te doen, dan kan ik dat alleen maar aanmoedigen. Ikzelf zou op dagelijkse basis de stuks dan waarschijnlijk apart combineren.

Foto 14-04-18 13 48 15Foto 14-04-18 13 56 46

Een pak geeft me altijd een bijzonder powerful gevoel alsof ik de wereld aankan. Geweldig vind ik dat. Ik koos ervoor om onder het pak een basic zwart T-shirt aan te trekken zodat de aandacht volledig naar de print gaat. Sowieso zou een paar sneakers onder deze outfit niet misstaan, maar die heb je hier al genoeg zien voorbijkomen. 😉

Ben jij fan van de pakken-trend? 

Een gedachte over “Birds and Polkadots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s