Let’s talk lilac

Op het moment dat ik deze blogpost aan het neerschrijven ben, is het zo bloedheet buiten. Mij hoor je eigenlijk niet klagen, want de temperaturen stijgen momenteel boven de 20 graden which means dat blote benen officieel toegelaten zijn en dat de winterjassen terug achteraan de kledingkast verstopt zitten. Vandaag laat ik jullie geen outfit zien met blote benen, maar een outfit met één van mijn favoriete kleurtjes vanhet moment!

Foto 14-04-18 14 11 00

Ik kan gerust zeggen dat deze outfit bij één van mijn favorietjes behoort. Een lekker luchtige wijde pantalon inclusief leuk printje gecombineerd met een leuk kleurtje, deze outfit schreeuwt gewoon lente. Naast streepjes zijn polkadots mijn meest geliefde print. In deze pantalon is de print ook helemaal niet schreeuwerig. De print is lekker subtiel en supermakkelijk te combineren met andere kleurtjes of zelfs andere prints!

Foto 14-04-18 14 11 44Foto 14-04-18 14 13 37

Outfit details

Knit Vero Moda

Broek Imprévu

Tas Coach

Sneakers Fiamme

Foto 14-04-18 14 11 39

Wijde broeken zijn sinds een paar jaar mijn dingetje. Ik heb er ondertussen een mooi aantal paar van. Deze met polkadots is echter wel een mooie toevoeging aan mijn collectie. Bovendien is dit exemplaar ook superhandig qua lengte. Meestal moet ik deze modellen echt altijd laten inkorten door mijn omaatje. Voor deze broek volstond het om er een paar dad sneakers onder te gooien. *yes*

Foto 14-04-18 14 10 42Foto 14-04-18 14 11 57

Last but not least moeten we het over deze prachtige lila kleur hebben. Er bestaat geen twijfel over dat dit mijn absoluut favoriete kleur is van het moment. Het doet me instant aan de lente/zomer denken en ik word er oprecht gelukkig van. Vandaag is het Pasen en morgen paasmaandag en een goede pastelkleur komt dan altijd wel van pas.

Hoe zag jouw Easter outfit eruit? Ben jij ook zo verliefd op deze kleur?

Een gedachte over “Let’s talk lilac

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s