Dad sneakers

Mijn favoriete seizoen begint er stilletjesaan door te komen: het seizoen van de jurkjes, blote benen en lange avonden. Daar heb ik maar één woord voor: za-lig! Naast jurken heb ik het afgelopen jaar er een andere voorliefde bijgekregen: dad sneakers. Ik heb ze ondertussen al in een aantal varianten.  Vandaag laat ik jullie mijn meest recente toevoeging aan de familie zien in combinatie met een leuk jurkje of course!

Zo’n rieten tasje (dat is de juiste term ervoor geloof ik) kon na vorige zomer niet meer in mijn collectie ontbreken. Wanneer je dit exemplaar bovenhaalt krijg je zo’n heerlijk instant zomergevoel én bovendien doet het me superhard denken aan een exotische bestemming. Nu die temperatuur nog in orde krijgen! 😉

Outfit details

Jurk Vero Moda

Handtas Aliexpress

Sneakers Torfs

In dit soort outfits voel ik me het meest mezelf en het meest comfortabel. Weet ik even niet wat aantrekken en als de temperatuur het toelaat dan trek ik een jurkje uit de kast en gooi er een paar sneakers onder. Bovendien geeft deze outfit me een gezellig nostalgisch gevoel. De print van de jurk, het rieten tasje, de dad sneakers… Heer-lijk!

Deze sneakers zijn zo’n item van you hate it or you love it. Ik behoor alvast tot die tweede categorie. Als petite meisje van 1m60 voegen deze al meteen een aantal centimeters toe aan mijn lengte. Daarnaast geven deze jouw outfit direct een coole vibe. Dit jurkje bijvoorbeeld kan heel erg chique zijn met een paar high heels, maar met deze eronder ben je weer net wat stoerder.

Ben jij net zo excited voor het aankomend seizoen als ik? Wat is jouw mening over de ‘dad sneaker’s?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s