Something blue for the holidays #1

In de voorbereiding naar de feestdagen toe kruipt enorm veel tijd én voorbereiding. In mijn ogen is voorbereiding ‘key’. Echt op alle vlakken bedoel ik dan. Ik geraak nu al in de stress omdat ik nog niet alle cadeautjes heb verzameld die ik zou willen en natuurlijk ook over mijn outfits. Gelukkig heb ik een aantal items in mijn garderobe waar ik naar kan grijpen in case of emergency!

Voor de outfitpost van vandaag trok ik deze heerlijk vrolijke jurk uit de kast die net nieuw is by the way. 😉 Deze konden jullie zien voorbij komen in mijn laatste video. Eerst twijfelde ik wat over de lengte of dat wel gepast was voor dit seizoen, maar ik besloot ‘em gewoon te houden. Met een paar leuke sockboots eronder voor de feestdagen of gewoon de comfy laarsjes die jullie hier zien staat deze superleuk!

Outfit details

Oorbellen Camps & Camps

Jurk Piu Piu Fashion

Laarsjes Zalando

Blauw is niet het meest vanzelfsprekende kleur waar je naar zou grijpen als het gaat om outfits voor de feestdagen. Ik hoop dat ik bij deze dat misverstand de wereld heb geholpen. 😉 Ik ben trouwens helemaal verliefd op mijn oorbellen. Deze geven de outfit net dat tikkeltje extra. Bovendien hebben ze een velvet afwerking!

Ik hou van het zwierige van deze jurk. Dit soort elementen maakt me instant gelukkig. Voor de feestdagen vind ik dit een erg leuk en veelzijdig exemplaar. Indien je het wat koud hebt dan kan je er bijvoorbeeld ook nog steeds een leuke knit bovenaan trekken.

De stuks die ik draag in deze outfitpost zijn stuks die je in alle seizoenen aan kan. De jurk bijvoorbeeld is van een heel luchtig stofje. Daar kan je een leuke knit boven doen. De oorbellen die hebben dan weer een erg leuk kleurtje dat perfect ook tijdens de zomer/lente kan!

Hebben jullie de outfits voor de feestdagen al klaarliggen? Gaan jullie voor een comfy of een chique outfit? Of een combinatie? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s