My December wishlist

De maand december is hier al. Which means dat het jaar er bijna op zit! Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe wishlist. Deze maand staat natuurlijk ook in het teken van cadeautjes en festiviteiten. Ik deel vandaag weer items met jullie die ik graag nog op magische wijze in mijn kamer zie verschijnen.

1.Antwerp Avenue iphone case

Ik ben altijd een grote fan van alle collecties die dit Belgische merk uitbrengt. I love the vibes die Antwerp Avenue uitzendt. Roze is altijd al mijn favoriete kleur geweest en dat vind je zeker en vast terug in hun collectie. Dit is mijn favoriet uit hun nieuwste collectie!

2. L’Oréal steampod

Deze staat al een aantal jaar op mijn wishlist. Mijn stijltang is het nu ook echt aan het begeven, dus zou ik dan toch? De prijs is hier hetgene wat me het meest tegenhoudt. Het is natuurlijk wel een grote investering, maar veel beter voor je haren langs de andere kant. Bovendien steekt L’Oréal de steampod altijd in een heerlijk feestelijk jasje tijdens deze periode.

3. Anna Nina toilettas

Do I need to say more? Sowieso houd ik al van de Franse taal en als er dan een stukje van mijn blognaam in voor komt, I’m one happy girl. Deze bestaat trouwens nog in een aantal andere kleurtjes, maar deze kleurencombinatie is mijn favoriet. Ik houd van het groene velvet in combinatie met de oranjebruine letters.

3. Sloggi bralette

De laatste tijd ben ik meer van de bralettes dan van de werkelijke beha’s met beugel. Ik maakte langzaamaan de overstap en nu ik merk hoe comfortabel deze zitten (maar er toch ook sexy uitzien) wil ik graag mijn collectie uitbreiden. Ik kwam dit simpele maar toch mooie exemplaar tegen van Sloggi. Deze bestaat trouwens ook in het lichtgrijs. Ik ben er nog niet helemaal over uit voor welke kleur ik zou gaan.

4. Boek ‘Sommige meisjes houden niet van roze’ – Christina De Witte

Eén van mijn voornemens voor 2019 is om elke maand een boek te lezen. Ik heb er al een aantal ingeslagen, maar deze staat zeker nog op mijn wishlist. I love hoe net als Jessica van Antwerp Avenue Christina een self made girl is. Hoe leuk is het contrast trouwens tussen de cover van het boek en de titel?!

5. Sapph by Faya body

Body’s zijn niet per se mijn meest favoriete kledingstuk, maar ik vind ze altijd zo ontzettend mooi! Laten we het even hebben over dit prachtige exemplaar van Sapph. Met een leuke bralette onder staat deze lekker sexy. I must admit dat met dit soort stuks ik me the sexiest woman alive voel. Zo’n item hebben we allemaal nodig in onze garderobe. Dezer dagen kan deze ook leuk zijn om bijvoorbeeld onder een knit te dragen.

6. Marc Jacobs snapchot crossbodytas

Ik kan uuuuren online naar designer tassen zoeken. Mijn wishlist hiervan is eindeloos, maar aan de meesten zou ik echt niet zo veel geld kunnen uitgeven (zeg nooit nooit natuurlijk). Dit leuke tasje van Marc Jacobs vind ik best nog oke qua prijs. Ik ben bovendien helemaal verliefd op de kleuren. Ze hebben deze in alle geuren en kleuren, maar roze blijft toch wel my fave.

7. Pandora heart ring & princess ring

Pandora is one of my favourite jewellery brands. Ik kocht een paar jaar geleden een aantal leuke ringen uit hun collectie en bovendien ben ik ook een grote fan van hun bedelarmbandjes. Ik zag onlangs een combinatie van deze 2 ringen voorbijkomen en ik vond het er supermooi uitzien.

6. Blokker schoenenrek

Last but not least ook iets praktisch op mijn wishlist. Schoenen opbergen vind ik werkelijk waar een pain in the ass. Ik heb er veel te veel  en ik weet niet waar ik ze steeds moet laten. Momenteel zijn de enkellaarsjes op een matje voor mijn kledingrek terug te vinden en alle zomer shoes die zitten in dozen. Niet de meest ideale plekken, I know. Ik kwam dit leuke schoenenrek tegen online en oh god zou deze handig van pas komen!

 

Een gedachte over “My December wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s