How I Style Winter Boots #2

Ik liet jullie in een vorige blogpost al zien hoe ik de leuke winter boots die ik bij Torfs scoorde voor maar €35 in plaats van €69.75 combineerde. Vandaag is het tijd voor part 2 en meteen ook the final part. De vorige outfit was for sure cosy en dat is deze ook, maar met een net iets meer girly twist!

Dit soort boots zijn naar mijn mening niet meteen het meest gemakkelijk om te combineren met een rok. De meest vanzelfsprekende optie is een jeans of een ander soort broek. Ik koos dan ook expres om in beide outfitposts niet voor de obvious choice te gaan. In de vorige post trok ik dan wel nog een panty aan (en dat kan bij deze gerust ook), maar bij deze rok ging ik voor de blote benen. Best wel een gedurfde keuze als je’t mij vraagt! :-p

Outfit details

Hoed H&M

Trui Lola Liza

Rok Bershka

Boots Torfs

Tas Zara

Net zoals mijn vorige combinatie met deze boots zit ook deze supercomfortabel en dat is voor mij zo belangrijk in deze koudere dagen. Ik hou niet van te aansluitende kledij of kledij dat prikt. In deze dagen gaat het elke dag namelijk om laagjes en het leven is echt veel te kort om ongemakkelijke laagjes te dragen.

Alhoewel ik dit seizoen wel hou van een goede felle kleur, ben ik ook wel van de neutrals. Ik vind grijs, beige en zwart echt zo’n mooie combinatie! De outfit bij elkaar vind ik een leuk contrast tussen girly en stoer. De winter boots vind ik zelf namelijk erg stoer, maar door deze te stylen met deze leuke rok en de hoed wordt het geheel behoorlijk vrouwelijk.

Hoe zou jij deze boots combineren? Hou jij ook van een goede mix tussen stoer en girly?

2 gedachten over “How I Style Winter Boots #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s