Who run the world

I must say dat ik een feministisch kantje heb. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar dat verklaart wel een voor een stukje waarom je mij met een trui kan spotten waar ‘GIRLS’ op staat. Bovendien kan deze trui voor zo veel meer staan dan feminisme. Het kan ook aantonen dat wij vrouwen elkaar supporten. Daarnaast kan je ‘m ook gewoon aan omdat je ‘m mooi vind! 😉

 

Outfit details

Trui Gant

Rok LolaLiza

Boots Asos

Mijn favoriete kleur is roze en dat is al zo voor zo lang ik mij kan herinneren. Roze is een kleur die mij instant gelukkig maakt. Dat wil niet zeggen dat mijn hele kamer en garderobe roze is. Integendeel! Ik word er gewoon er blij van. In de winkel heb ik vaak de neiging om te grijpen naar roze items, maar die staan niet per se het beste bij mij. Niet alleen het opschrift aan deze trui vind ik ontzettend leuk, maar ik hou ook zo van de combinatie van het rood en het roze.

Met deze trui kan je je fantasie de vrije loop laten om er leuke combinaties mee te maken. Zo dacht ik in eerste instantie om er een luipaard broek onderaan te trekken. Raar maar waar leek dat voor mezelf the obvious choice en laat dat nu net iets zijn wat ik niet leuk vind. Ik dacht daarom even verder na en besloot de stoere kant op te gaan!

De trui op zich is heel kleurrijk en kleur is iets dat mijn wintergarderobe zeker kan gebruiken. In plaats van er nog een aantal kleuren bij te gooien besloot ik de rest van de outfit neutraal te houden en met neutraal bedoel ik zwart. Zo combineerde ik de trui met mijn lakleren rokje. Ik vind dit een mooie mix van de girly trui en het stoere van de rok!

Hebben jullie veel kleur in jullie wintergarderobe? Hoe zouden jullie deze trui combineren?

 

2 gedachten over “Who run the world

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s