How I Style Winter Boots #1

Laarzen voor in de winter, het is toch een moeilijk gegeven. Sowieso draag ik al sinds een aantal jaren geen hoge laarzen meer, met uitzondering van knielaarzen wel. Als petite meisje grijp ik tegenwoordig altijd naar de enkellaarsjes. Vandaag laat ik jullie mijn eerste outfit zien hoe ik deze comfy winter boots combineer. Oh en het beste van al aan deze is dat je ze momenteel kan shoppen aan €35.00 in plaats van €69.95!

De deal op deze laarsjes kwam er samen met Black Friday. Wat een hectische dag voor mijn mailbox. Die draaide overuren! Om eerlijk te zijn kreeg ik zodanig veel aanbiedingen dat ik iet wist waar eerst kijken. Het is dan echt chaos in mijn hoofd. Deze jas bijvoorbeeld kocht ik op donderdag, maar toch met een Black Friday korting. Ik had nog geen lang geruit exemplaar en ik vond deze zo mooi qua model. Het kleurenschema is bij deze lekker neutraal en kan je dus met vanalles combineren.

Oufit details

Muts Zeeman

Jas Pimkie

Jurk Lola Liza

Boots Torfs

I must admit dat het een moeilijke keuze was bij deze boots! Dan heb ik het niet over de boots zelf, maar eerder over de kleur. Ze bestaan namelijk in 6 leuke kleuren en of course vind ik ze dan weer allemaal leuk. Eerst ging mijn voorkeur uit naar de roze, maar ik heb mezelf dan even teruggeroepen en besloot dan voor deze prachtige neutrale grijze kleur te gaan. Deze kleur past namelijk bij veel meer in mijn kleerkast. Bovendien kan je ook voor matching shoes gaan met je kind of the boyfriend. Hoe leuk is dat?!

Ja, je zag het goed staan bij outfit details. Ik kocht deze muts voor nog geen 2 euro bij Zeeman! Eerder vorige week kocht ik er een bordeaux baret voor minder dan 2 euro en toen ik eens ging rondsnuisteren bij de kerstspullen trok deze mijn aandacht. Mijn zusje zei dat deze leek op een muts dat je bijvoorbeeld bij de Urban Outfitters zou kunnen scoren en ik dacht er exact hetzelfde over. Ik heb een mooie mutsencollectie, maar een simpele zwarte beanie had ik nog niet!

Elk item in deze outfit is een item die ik de afgelopen winter zo ontzettend veel ga dragen. De jurk zit supercomfy en is heerlijk zacht. De boots zitten zo gemakkelijk en zo warm vanwege de wollen binnenkant! De jas werd ik meteen op verliefd toen ik ‘em zag in de etalage en last but not least mijn zwarte beanie die je ongetwijfeld nog een aantal keren op mijn hoofd zal zien staan.

Heb jij een leuk paar winterboots? Hoe combineer jij deze?

3 gedachten over “How I Style Winter Boots #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s