All New

Alhoewel het lijkt alsof de winter nu echt begonnen is, staat deze outfitpost eigenlijk wel stiekem in het teken van de herfst. Lees: herfstkleurige blaadjes, teddy coat en geen sjaal of muts. Ik hou best van een paar laagjes. In deze blogpost laat ik jullie voorlopig het beperkte aantal van laagjes zien. De items die ik aanheb in deze blogpost zijn allemaal nieuwe aankoopjes. *referentie naar de titel van de blogpost*

Deze teddy coat kunnen jullie best herkennen uit mijn November wishlist-post. Het is niet voor niets een wishlist en mits een leuke kortingscode kwam de pakketjesman deze onlangs afleveren. Ik ben er trouwens zo blij mee! Echt alles zit goed bij dit exemplaar. Ik hou van het model, van de kleur, van de grote old school knopen. In deze outfit draag ik ‘em met een leuke donkere jeans, maar onlangs trok ik deze jas aan boven mijn geruite rokje en stond deze even leuk.

Zwarte laarsjes zijn echt een must voor mezelf in de herfst- en wintertijden. Dit leuke paar is het meest recent in mijn eigen collectie. Ik schafte deze aan omdat ze toch een soort van western touch hebben, mààr ook om praktische redenen. Zo is de hak van deze echt zo comfortabel en is de zool aan de binnenkant lekker zacht!

Outfit details

Jas Monki

Top Weekday

Jeans Levi’s

Schoenen Zalando

De top die ik draag in deze blogpost is normally niet echt het item waar ik naar zou grijpen in de winkel, maar wat heb ik deze al veel gedragen! De print intrigeert me om de een of andere reden. Er is zo veel gaande en net dat vind ik er zo leuk aan. Bovendien is het oranje op deze top ook echt hét herfstkleur bij uitstek.

De top is trouwens superleuk te combineren onder andere stuks! Zo had ik ‘em onlangs aan onder een dikke wollen trui waar deze top dan als leuk detail van onder kwam. Ik heb deze gecombineerd met een donkere jeans, maar je kan deze even goed aan met een leuk rokje. Wel zou ik de top met wat neutralere en effen items combineren.

In dit soort outfits kan je mij all winter and autumn long in terugvinden. Zo lang het maar comfy en warm is, maar dat het er at the end ook wel nog leuk uitziet. Dat is naar mijn gevoel bij deze helemaal het geval. Teddy coats zijn er tegenwoordig overal, maar sommige exemplaren voelen niet echt warm aan en dat is bij deze dus wel zo. In de winter komt deze sowieso ook nog van pas. Als de temperaturen nog wat dalen dan trek ik er gewoon nog een gigantische sjaal en muts bij aan!

Hou jij van laagjes? Hoe ziet jouw ideale herfstoutfit eruit?

Een gedachte over “All New

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s