Nakd Fashion haul | 30% kortingscode

Vrijdag start de madness van de online ‘Black Friday’ kortingen. In plaats van dit tot één dag te beperken besloot Nakd Fashion een ‘Black Week’ te organiseren. Gedurende heel de week krijg je met de code “LYNN30” 30% korting op hun hele website. *Say what?!* Yes, dat heb je goed gehoord! Vooraleer je wegklikt richting hun website laat ik je graag mijn meest recente picks zien. 😉

Wrap blouse 

Ik denk dat dit item hoogstwaarschijnlijk mijn favorietje is van deze post. Ik koos deze wrap blouse uit in deze mooie leopard print. Eigenlijk was het niet zo’n makkelijke keuze, want dit item bestaat in zo veel leuke kleuren en prints! Deze blouse past perfect in mijn garderobe omwille van het decolleté dat erg elegant staat én vanwege het feit dat het een beetje cropped is maar not too much. Dat zorgt er namelijk voor dat je deze perfect kan combineren met een high waisted jeans. (Ik ben zelfs aan het twijfelen om deze in nog een paar kleurtjes te bestellen… #sorrynotsorry)

Trenchcoat

Een  trenchcoat is sowieso een item dat je in alle geuren en kleuren hebt en dat eigenlijk iedereen wel staat. Nu kwam ik dit niet zo alledaagse exemplaar tegen op de Nakd Fashion website. Een zwarte trenchcoat heb ik nog niet gehad en al zeker niet in dit lakleer. Ik vond het een bijzonder tricky item, maar met een gewone knit en jeans gecombineerd oogt deze jas niet zo heel speciaal. Tot als je je omdraait natuurlijk! 😉 I must admit dat dat de grootste reden was waarom ik deze trenchcoat uitkoos. Once again #sorrynotsorry.

Blazer jurk

Een oversized blazer maar dan eigenlijk een jurkje, het is iets dat ik meer en meer zie terugkomen. Ik koos dit zwarte assymetrische jurkje uit dat helemaal geschikt is voor de aankomende feestdagen. Ik vind deze jurk er tegelijk heel stoer en elegant uitzien. Bovendien kan je hier gemakkelijk stoere boots onder dragen. Je kan deze op enorm veel verschillende manieren dragen. Je kan er bijvoorbeeld statement jewellery aan toevoegen of een leuke riem in je taille.

Blazer / Pantalon

Yes, ik ging weer voor een pak! Derde keer: #sorrynotsorry. Ook met deze toevoeging aan mijn ‘suits-collectie’ ben ik erg blij. Deze is qua kleuren perfect voor de herfst en winter. De blazer is erg leuk te combineren met een rokje eronder en de broek met een leuke knit erboven. Of gewoon lekker samen zoals ik het hierboven draag! 😀

Ketting

Last but not least klikte ik deze layered ketting ook mijn winkelwagentje in. Ik heb ‘halve maantjes’  in juwelen er altijd heel erg cute vinden uitzien. Toen ik deze zag was ik dan ook helemaal verkocht. Het zijn trouwens 2 aparte kettinkjes waardoor je ze niet per se altijd samen hoeft te dragen!

In tegenoverstelling tot andere webshops hoef je niet op één dag hotel de botel alles bestellen waar je zin in hebt met korting. Bij Nakd Fashion kan je rustig de hele week alles bekijken. Met de code “LYNN30” krijg je 30% korting op de hele website. Let me know welke items jij bestelde! 😉

Wat ga jij shoppen op Black Friday? 

 

2 gedachten over “Nakd Fashion haul | 30% kortingscode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s