My November Wishlist

Ik heb forever wishlists in mijn hoofd. Parfums, schoenen, makeup… You name it en ik heb een lijstje welke ik in de toekomst nog graag in mijn bezit wil hebben. Ik besliste dit keer om het in een blogpost te gieten. Misschien een leuk dingetje om dit elke keer te doen? Let’s see wat er deze maand een plekje op mijn wishlist veroverde!

Charlotte Tilbury adventskalender

Knipsel

Buiten een adventskalender met chocolaatjes of andere lekkernijen heb ik nog nooit een adventskalender gehad. Ieder jaar weer zie ik er een aantal voorbij komen, maar eerlijk gezegd heb ik er niet zo veel mee. Meestal krijg je staaltjes of mini-versies van producten die je eigenlijk toch niet echt wil. Klinkt misschien erg negatief, maar ik weet van mezelf dat ik het grootste deel toch niet ga gebruiken. Mààr kwam ik nu dit prachtige exemplaar tegen van Charlotte Tilbury! Mijn mond viel letterlijk en figuurlijk open toen ik deze zag voorbijkomen. Ik heb nog nooit één van hun producten getest én bovendien is deze verpakking just perfect!

Dr Martens boots

Dr Martens zijn al een hele tijd terug een fashion item. Ik heb het gevoel dat ik die boot helemaal gemist heb, maar een jaartje geleden paste ik ze in een schoenenwinkel en sinds dan zitten ze in mijn hoofd. In mijn ogen is het echt een investering, want let’s admit: goedkoop zijn ze niet. Wel vind ik ze mooier voor de herfst en winter met een panty!

Mango teddy coat

Oh lord, wat heb ik een zwak voor jassen in de winter en dan voor teddy coats in het bijzonder! Je kan er tegenwoordig ook niet meer naast kijken, want élke winkel heeft wel een leuk exemplaar. Zo kwam ik ook dit exemplaar tegen bij Mango. Oke en nu moet ik verdedigen waarom ik deze nodig heb I guess… Ik vind deze kleur ‘teddy’ echt heel erg mooi én het model zijn weer net wat anders.

Multi colour sweater

Cks hun collectie is de laatste tijd right up my alley. Ze hebben zulke leuke items! Als ik er nu eentje moet kiezen dan is het deze leuke trui. Onlangs vertelde ik jullie nog dat ik het moeilijk heb met kleur in mijn wintergarderobe et voilà dit stuk zou een perfecte toevoeging zijn!

Swarovski evil eye oorbellen

Juwelen zijn niet echt een ding waar ik veel in investeer. Ik hecht wel veel waarde aan juwelen. Zo hebben de juweeltjes die ik draag meestal een betekenis. Ik vind het concept dat iemand jou een juweeltje cadeau doet gewoon zo veel mooier en specialer. Swarovski kwam onlangs met een nieuwe collectie en ik werd head over heels verliefd. Sowieso vind ik het ‘evil eye’ gegeven heel intrigerend en deze oorbellen zijn subtiel maar o zo mooi!

Pandora sneeuwwitje’s appel

Ik heb een Pandora armband waar reeds een paar bedeltjes aan hangen. Doorheen de jaren hoop ik er natuurlijk nog veel meer bij te hangen! Het merk komt voortdurend met prachtige collecties en als ik er nu eentje mag uitkiezen waar mijn hart sneller van gaat slaan dan is het wel de Disney-collectie. Uit die collectie zou ik liefst élk bedeltje hebben, maar op dit moment is deze rode appel van Sneeuwwitje mijn number 1 favoriet.

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

2 gedachten over “My November Wishlist

  1. Die adventskalender heb ik ook al voorbij zien komen 😮 ongelofelijk mooi!!
    Ook dat bedeltje is leuk! Ik heb er nu 2 van Disney. Maar daar mag nog heel veel bijkomen ^^
    – xx Daisy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s