Clueless

Met deze temperaturen heb ik het zo moeilijk om nog naar jurkjes of rokjes te grijpen. Een panty is dan ook een must voor mij dezer dagen. Eerder liet ik jullie al een leuk exemplaar zien met een mooi motiefje. Vandaag heb ik een Clueless-inspired outfit voor jullie klaarstaan.

In de zomer ziet mijn garderobe er enorm kleurrijk uit. In de winter vind ik dat enorm moeilijk. Bij jurkjes bijvoorbeeld moet er dan altijd een panty onder. Ikzelf hou alleen maar van zwarte panty’s en dan wordt de keuze qua kleur beperkt. Toen ik dit leuke felblauwe rokje tegenkwam was ik meteen verkocht! Dit rokje is perfect met een panty tijdens deze temperaturen.

Panty

Mijn ‘panty-collectie’ bestaat enkel uit zwarte exemplaren. Vaak zit het verschil ‘em dan in de kwaliteit of de hoeveelheid den. Bij de panty dat ik draag in deze outfit vind ik het evenwicht perfect tussen de hoeveelheid ‘huid’ die je nog te zien krijgt en het ‘zwart-gehalte’. In mijn vorige post vertelde ik jullie trouwens dat die panty mooi was afgewerkt. Deze heeft niet dezelfde afwerking mààr heeft bovenaan wel een mooie kanten rand.

Outfit details

Bikerjasje Stradivarius

T-shirt Envii

Rok Envii

Enkellaarsjes Topshop

Dit rokje is voor mezelf ongetwijfeld de beste aankoop van dit seizoen. Ik hou ervan dat ik eindelijk een kleurrijk item gevonden heb om aan mijn herfstgarderobe toe te voegen. Eigenlijk kan je met deze rok enorm veel combinaties maken. Zo staat deze ook superleuk met een felgroene trui of een lila exemplaar. Ik ben ervan overtuigd dat je me nog veel zal spotten met deze aan!

Heb jij veel kleurrijke items in jouw kleerkast? Welk soort panty’s draag jij het liefst?

 

Een gedachte over “Clueless

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s