A Touch of Lace

De blote benen die laat ik even voor wat ze zijn de komende maanden. Panty’s for the win dus! Meestal ben ik gewoon van de effen zwarte panty’s. Nu kwam Veritas met een prachtige collectie voor dit seizoen. Vandaag toon ik jullie dit prachtige exemplaar met een  kanten motiefje!

Om een panty met een leuk motiefje te combineren hou ik het graag simpel. Vandaar mijn keuze voor deze leuke zwarte faux leather oversized shirt dress. Als ik het nu zo lees, dan klinkt het niet zo erg simpel. *woops* Met simpel bedoel ik dus eerder iets met een effen kleurtje I guess. Je hoeft niet per se all black te gaan, maar het met een andere print combineren lijkt me nogal heftig.

Panty

Deze panty heeft buiten het kanten motiefje ook nog een leuk shiny/metallic detail in het motief zelf verwerkt. Vandaar is deze panty ook het uitstekende accessoire tijdens de feestdagen. Weet je bijvoorbeeld niet wat aantrekken? Neem je Little Black Dress uit de kast en trek deze panty eronder aan. You’re ready to go!

Oh btw deze panty ziet er niet alleen op deze manier heel leuk/sexy uit, maar onder het jurkje is deze prachtig afgewerkt. Dit klinkt bizar als je dit leest. Ik raad je dus aan om even op de link te gaan kijken en dan zal je’t begrijpen. Ik vind panty’s niet per se het meest aantrekkelijke kledingstuk/accessoire (don’t know hoe ik het moet benoemen). Bij dit exemplaar ligt dat net iets anders. Bij deze lijkt het namelijk instant dat je mooie lingerie aanhebt!

Outfit details

Jurk Monki

Deze panty geeft aan al je outfits net wat extra’s. Je kan deze casual aan met een leuke oversized sweater of met het perfect LBD voor tijdens de feestdagen. Door het glitterelement maken ze je ensemble instant partyproof. Wat ik vooral leuk vind aan dit exemplaar en wat me enorm blij maakte was het feit dat ze me ook sexy doen voelen! Door de meeste panty’s voel ik me net altijd wat minder aantrekkelijk. Dat zit bij deze helemaal anders!

Hou jij van panty’s met motiefjes? Hoe combineer jij deze?

Een gedachte over “A Touch of Lace

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s