Nakd Fashion Shoplog | 15% Kortingscode

De temperaturen zijn inmiddels flink gedaald. Ik heb het gevoel dat we rechtstreeks van 20 graden naar minder dan de helft zijn gegaan. 😦 Vind iemand anders het ook zo moeilijk om zich leuk te kleden in deze periode? Gelukkig Nakd Fashion has got my back! En ook die van jullie trouwens. Onderaan deze blogpost kan je namelijk een leuke kortingscode vinden waarmee jij ook jouw slag kan slaan!

Kanten midi jurk 

Midi jurken en ik, it’s a never ending love story! Als meisje/dame (ik voel me nog niet echt een dame denk ik) van 1m60 groot zijn midi jurken niet per se het meest flatterende voor mezelf. Dat gezegd zijnde vind ik ze wel supermooi staan en heb ik er een aantal. 😉 Dit kanten exemplaar was dan ook een feit. Wat ik leuk vind aan deze is dat de bovenkant doorzichtig is. De lengte van de jurk is niet echt heel sexy, maar dat maakt de bovenkant dus goed!

Blazer / Pantalon

En daar is ze weer hoor, met een pak aan! Dit keer werd het een zwart exemplaar. Zwarte pakken staan bij mij direct gelijk aan kostuums en de hele business wereld. Deze zou je gerust ook voor die gelegenheid kunnen aantrekken, wel met hakken en een bloes eronder aan. Ik houd het liever casual in combinatie met een wit T-shirt en mijn dad sneakers!

‘Girl Cult’ sweater 

Een goeie sweater is een must in de herfst/winter. Een basic sweater met een leuk opschrift is mijn go to op dagen waar ik het echt even niet weet. Deze staat leuk boven een jeans, maar kan je gerust ook leuk combineren met een rokje of boven een leuke midi jurk.

Geruite jurk 

Deze geruite jurk trok zo hard mijn aandacht op de website. Ik trok boven de jurk een zwarte knit aan zodat het een beetje op een rokje lijkt. Deze print vind ik zo fijn! Echt weer iets anders dan anders en het brengt wat kleur in deze donkere tijden.

Zonnebril

Zonnebrillen als deze, I just love it! Dit soort geeft me altijd een heel hard Kim K-gevoel. Stiekem moet ik toegeven als ik deze draag dat ik ook net iets meer attitude krijg wanneer deze op mijn neus staan. Deze ligt nu standaard in de auto en when wearing it voel ik me like a million dollars.

Op Nakd Fashion vind iedereen ongetwijfeld zijn zin. Ik heb nog een paar favourites op het oog die ik binnenkort nog eens dat winkelmandje binnen klik. Onlangs maakte ik trouwens ook een video waar ik zelf als klant een bestelling plaatste op de site. Deze kan je hier vinden. Shop trouwens zelf met korting met de code “LYNN15”.

Hoe ziet jouw garderobe er momenteel uit? Vind jij het ook zo moeilijk je te kleden in deze periode?

2 gedachten over “Nakd Fashion Shoplog | 15% Kortingscode

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s