MY WEEK IN OUTFITS ✯ Wat ik aanhad op mijn eerste werkdag

Afgelopen week besloot ik per dag mijn outfits vast te leggen. Te beginnen met op zondag een familie lunch en mijn eerste werkdag op mijn nieuwe job! Er zijn helaas wat dagen van tussen geglipt waar het me ontbrak aan tijd om de outfits aan jullie te tonen. Laat gerust iets weten als jullie dit soort video’s leuk vinden! xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s