Back to school | Parkland backpack

We zijn midden oktober en ik kom aanzetten met een ‘Back to school’-artikel. Dat moet ik even gaan uitleggen! Mijn diploma als leerkracht secundair onderwijs Frans en Engels heb ik al een tijdje op zak. Inmiddels heb ik al een jaartje als parttime verkoopster gewerkt en heb ik ook al een jaar ervaring op de customer service erop zitten. Sinds een weekje of drie zit ik nu inmiddels eens in de zoveel tijd op school!

Foto 16-09-17 10 24 45

Zoals jullie hierboven al lazen kwam ik ongeveer 2 jaartjes geleden terecht in het “volwassen werkleven”. Eigenlijk ben ik er wat ingerold. Als verkoopster begon ik namelijk als jobstudent en ik mocht dan blijven als parttime verkoopster. Erna ging ik op zoek naar iets fulltime en direct daarna begon ik dus op de customer service. Inmiddels zitten die hoofdstukken erop. Toen nam ik even de tijd om te bekijken welke job ik nu juist wou. Solliciteren bestond voor mij hoofdzakelijk uit op veel gesprekken gaan en helaas uit een paar tegenslagen. Nu klinkt dat heel dramatisch want ik kreeg ook een mooi aantal aanbiedingen.

Foto 16-09-17 10 23 58

Ik had me vooral gefocust op één sollicitatie waarbij ik uiteindelijk in de laatste ronde belandde. Helaas kreeg ik de dag erna een telefoontje dat ik er niet bij was. Daar kwamen de tranen, want ik had er namelijk een enorm goed gevoel bij en zag het helemaal zitten. Ik moest even de tegenslag incasseren, maar lang duurde dat niet. Diezelfde dag besloot ik me in te schrijven voor een avondopleiding als marketing- en salesverantwoordelijke. Ik was en ben nog steeds enorm trots op mezelf dat ik die stap durfde te zetten!

Foto 16-09-17 10 25 36

Parkland rugzak

Ik wou jullie even mijn ‘back to school’-verhaaltje naar aanleiding van deze prachtige polkadots rugzak die ik ontving van het merk Parkland. First of all, hoe leuk ziet deze eruit?! Daarnaast is deze rugzak gemaakt van gerecycleerde plastic flessen! Ik vind dit zo’n leuk project. Er zijn trouwens 12 flessen nodig om één Parkland rugzak te maken. Verder is deze rugzak enorm handig vanwege de grootte en binnenin is er ook een apart en beveiligd vakje voorzien voor je laptop. Dit model bestaat nog in tal van andere kleurtjes en prints. Bovendien bestaan er met dit printje ook nog andere modellen. Voor ieder wat wils dus!

Foto 16-09-17 10 23 44

Outfit details

Trui Zara

Ketting Asos

Sneakers VanHaren

Ik moet toegeven de eerste avond dat ik op school verwacht werd voelde aan als de eerste schooldag ever. Ik was echt zenuwachtig! Inmiddels zijn we 3 weekjes verder en ken ik ongeveer alle koppen uit onze klas. Oh ja ondertussen heb ik een nieuwe job die ik enorm graag doe met hele toffe collega’s! Of ik met de opleiding die ik nu volg iets ga doen? Geen idee, we’ll see what the future brings.

Een gedachte over “Back to school | Parkland backpack

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s