Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #14

Heel veel bioscoop bezoekjes heb ik er niet opzitten, eentje met mijn zusje en eentje met een vriendin. Verder ontdekte ik online thuis ook een aantal nieuwe films. As usual praat ik met jullie over verschillende types films: van actie tot komedie tot romantiek.

Rough Night

Wat is het lang geleden dat ik een film bekeek waar Scarlett Johanson in meespeelt! Na de trailer hiervan gezien te hebben wilde ik natuurlijk de hele film zien. Het heeft wat weg van de ‘Hangover’, maar dan de vrouwelijke versie ervan. Op zich vond ik het een leuke film, maar de wendingen in de film zijn nogal absurd met momenten. Daar moet je wel mee om kunnen. Ikzelf kan de humor uit  de film wel nog smaken!

Blockers

Wat hou ik toch van een goeie komedie! Bij deze film heb ik af en toe eens gegniffeld en vooral genoten van de “awkwardness” van sommige acteurs. De verhaallijn is niet per se de meest originele, maar als je even een feel good-momentje nodig hebt kan je gerust hier even naar kijken!

Jack Ryan: Shadow Recruit

Af en toe hou ik wel eens van een actiefilm. Thriller of horror zijn niet echt mijn genre, maar wat actie kan ik wel smaken. Deze film bekeek ik toen ik wat rond aan het scrollen was. Helaas viel de actie behoorlijk tegen en vond ik de film overall nog ‘flauwkes’. Spijtig wel, want de cast van de film is dik oké.

To All the Boys I’ve Loved Before

Aangezien ik geen Netflix meer heb, miste ik de hype van deze film. Door de hype had ik echter wel het gevoel dat ik deze film gezien moest hebben. Het is niet je typische liefdesverhaal, maar bepaalde elementen zijn wel voorspelbaar. Alhoewel dat het geval is, blijft de verhaallijn nog voldoende interessant om de hele film te bekijken. Oh ja en je kan ook niet anders dan head over heels verliefd te worden op Peter.

Sierra Burgess Is a Loser

Toen ik de trailer van deze film bekeek leek het verhaal op zich niet echt verrassend, maaaaar de acteur waar iedereen sinds kort een crush op heeft aka Noah Centineo die meespeelt in de film hierboven speelt ook in deze mee. Reden genoeg voor mijn zus en mezelf om deze te bekijken. Eerlijk gezegd waren we zo teleurgesteld. In de acteur zelf not really, maar de verhaallijn is niks spannends. Er is niet echt sprake van een opbouw in de film en er is maar één momentje waar er een soort van “spannend moment” te bespeuren valt. Tegenvaller helaas! 😦

Papillon

Een vriendinnetje van mij kreeg via haar bank gratis tickets voor deze film. Zo gezegd, zo gedaan, gingen we om 17u op een zondagavond naar de bioscoop. Of course eerst nog de nodige stop langs de snack-winkel. 😉 Tegen al mijn verwachtingen in vond ik dit een erg fijne film! De verhaallijn daar kan ik sowieso niet veel op aanmerken, want het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In dat geval laten films altijd een iets grotere indruk op me na. Misschien duurde de film wel een tikkeltje te lang. We zaten toch iets langer dan 2u in de bioscoopzaal.

Simple Favor

Is het overdreven als ik zeg dat er rond deze film enorm veel reclame is gemaakt en bijgevolg er ook een soort van hype rond hangt? Ik kon geen Youtube-video aanklikken zonder dat ik de trailer van deze te zien kreeg. I must admit dat de trailer goed in elkaar zit. Je komt niet te veel te weten over de film, maar net genoeg om je interesse te wekken en toch de film te gaan kijken. Mijn zus dacht er net hetzelfde over et voilà daar zaten we dan in de bioscoop! De film heeft natuurlijk een interessante cast met Blake Lively en Anna Kendrick. Laten we first of all ook even zeggen dat Blake er smoking hot uitziet. Die styling, wauw! Ik zou de film niet als thriller beschouwen, maar er zit zeker genoeg spanning in. Vooral de plottwists houden je aandacht erbij!

Welke films bekeken jullie de afgelopen tijd? Hebben jullie nog aanraders?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s