#OpJouwManier | Put a Bow on it

Samen met het weekend is ook het einde van deze korte #OpJouwManier serie waarin ik elke keer een leuk item heb gepimpt aangebroken. Vandaag laat ik jullie geen onbekende zien, want vandaag ging ik aan de slag met de strik-broche die jullie reeds in de blogpost van afgelopen maandag zagen. Alleen bracht ik deze nu aan op een kledingstuk!

Foto 30-09-17 14 31 56Foto 30-09-17 14 31 49

Wellicht is dit de meest comfy outfit die ik jullie ooit heb laten zien. Deze trui is zo zacht en zo cosy en vooral zo fijn om te dragen. Net hetzelfde geldt voor deze broek eigenlijk, net of je je pyjamabroek draagt (maar niet echt dan).

Foto 30-09-17 14 35 10Foto 30-09-17 14 34 42

Strik broche 

De inspiratie voor deze heb ik uit het #OpJouwManier-filmpje van Veritas zelf gehaald. Ik zag dit idee daar voorbijkomen en wou meteen hetzelfde doen mààr op mijn manier. See what I did there?! 😉 Deze trui hoort normaal gezien omgekeerd te zitten zodat je een leuke V-hals hebt, maar hey je moet een kledingstuk lekker dragen zoals jij dat zelf wilt.

Foto 30-09-17 14 34 33Foto 30-09-17 14 31 41

Ik vind het echt enorm inspirerend om te zien hoe veelzijdig met één item kan zijn. Misschien moet ik dat ook wel toepassen om mijn kledingkast. 😀 Wat vooral verrassend is, is dat bij de baret in het allereerst deel de strik de centre of attention was van het geheel. Hier is de strik dan weer een leuk detail aan de achterkant dat je op het eerste zicht zelfs niet opmerkt.

Foto 30-09-17 14 36 06

Outfit details

Pet Lola Liza

Trui Lola Liza

Broek Mango

Sneakers VanHaren

Dit soort outfits, I just love it! Elk item in deze outfit is zo comfy. Ik hou ervan om dit soort eenvoudige outfits een beetje fraaier te maken door bijvoorbeeld de broche en ja het petje. Deze is zo leuk! Ik moet eigenlijk toegeven dat mijn zusje deze gespot had bij Lola Liza en dan moést ik ‘em gewoon ook hebben. Tegenwoordig zijn we wel all about sharing the closet gelukkig. 😉

Welke outfit vonden jullie het leukst uit de serie? Zijn jullie in de herfst/winter ook all about comfortabele kledij?

 

Een gedachte over “#OpJouwManier | Put a Bow on it

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s