#OpJouwManier | Hat Season

Yes yes yes, ik kan weer mijn fedora hoeden-collectie bovenhalen! Herfst is voor mij bij uitstek hét seizoen om een hoed te dragen. Ik denk dat ik er dan ook wel voor elke gelegenheid eentje heb. Een flaphoed, een beige fedora, een bordeaux exemplaar… You name it, I have it. #sorrynotsorry Vandaag koos ik er eentje uit de stash en besloot ik deze te gaan pimpen voor het 5de deel uit de #OpJouwManier serie met Veritas!

Foto 16-09-17 09 33 59

Dit jurkje wordt ‘em misschien niet helemaal voor de herfst, want deze hemdjurk is behoorlijk licht en koukleum dat ik ben is deze zelfs met een panty onder te koud. Voor nu kan dit leuke polkadot nummer nog bij momenten. Dit soort jurken maken me altijd helemaal happy. Het model is zoooo easy to wear, het is echt de print die het geheel maakt bij deze! In de zomer trek ik dit aan met een leuke sneaker eronder en voor nu nog heel even met blote benen en enkellaarsjes.

Foto 16-09-17 09 34 46Foto 16-09-17 09 35 32

‘Moon’ broche set

Deze broche set zagen jullie al in deel 2 van deze serie voorbij komen, toen ik besloot wat extra’s aan mijn cardigan toe te voegen. Toen ik dit setje voor het eerst te zien kreeg, wist ik meteen dat ik deze bij één van mijn hoeden zou aanbrengen. Ik heb namelijk een enorm zwak voor hoeden, maar gek genoeg zijn ze allemaal redelijk basic. Tijd om daar dus verandering in te brengen!

Foto 16-09-17 09 36 57Foto 16-09-17 09 37 41

Can you tell I’m ready for fall? Ik hou van de vibes deze tijd van het jaar. De blaadjes die op de grond beginnen te vallen, het kleurenpalet… I love it! Hoewel ik een héél klein beetje opkijk tegen de temperaturen, want ik heb nu eenmaal snel koud. Daarvoor dienen dan weer die heerlijke cosy knits. Die kunnen jullie de komende tijd ook nog terugvinden op de blog, no worries!

Foto 16-09-17 09 39 08

Outfit details

Hoed Primark

Jurk Primark

Enkellaarsjes Primark

Deze hoed kocht ik een paar jaar terug, maar het lijkt wel alsof er nieuw leven is in geblazen door de toevoeging van de broches. Ik vind het geheel er zo chique uitzien! Het ziet er eigenlijk nog beter uit dan dat ik in gedachten had. Ik moet toegeven dat het moeilijk kiezen was met welke hoed ik aan de slag zou gaan, want bij mijn grijze, beige of zwarte exemplaar had dit vast en zeker ook mooi gestaan. Binnenkort kan ik de broches dan eens wisselen van eigenaar. 😉

Draag jij een hoed tijdens de herfst/winter? Hoe uitgebreid is jouw hoedencollectie? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s