#OpJouwManier | Something on my collar

Om in hetzelfde thema van de blogpost van gisteren te blijven, staat er ook vandaag iets met insectjes voor jullie klaar. Klinkt veel viezer dan dat het eigenlijk is besef ik me net! 😀 Voor deel 4 van de #OpJouwManier serie met Veritas ging ik terug aan de slag met een kledingitem. Dit keer niet met een item uit mijn eigen garderobe, maar met een leuk kraagje!

Foto 30-09-17 14 47 29

Ik ben niet zo’n ‘kraagjes kinda girl’. Ik denk eerlijk gezegd dat de ‘preppy’ stijl niet voor mij is weggelegd. Het was dan ook een hele opdracht voor mezelf om dit te stijlen. I love a good challenge et voilà ziehier het resultaat! Ik ben er best wel fier op. Ik ga zeker op zoek naar nog andere leuke combinaties met het kraagje. Doordat de gebreide trui die ik hier draag nogal dik is gebreid, zie je het kraagje er lichtjes doorheen en dat vind ik een beetje jammer.

Foto 30-09-17 14 45 03Foto 30-09-17 14 46 47

Kraagje / Broches

We moeten toegeven dat zowat de hele wereld in de ban is van insectjes. Neem bijvoorbeeld Gucci, daar zagen we deze al een aantal keer terugkomen maar je ziet het ook heel regelmatig voorbijkomen bij juweeltjes. Ikzelf heb er ook wel een voorliefde voor dit soort dingetjes en as you can imagine werd ik heel vrolijk van dit duo!

Foto 30-09-17 14 46 05Foto 30-09-17 14 47 10

Corduroy is hot en happening. Dat is nu eenmaal een feit. Of ik volledig op de trein wil springen, moet ik nog even afwachten. Het kan soms wel een heftige trend zijn als je ’t mij vraagt, maar dat is met alle trends wel zo. Ik kwam dit leuke bordeaux corduroy rokje tegen voor een klein prijsje en twijfelde geen seconde. Deze kleur is enorm leuk voor aankomende herfst/winter!

Foto 30-09-17 14 44 43

Outfit details

Knit JBC

Rokje Primark

Sneakers Brantano

Ik denk dat dit de eerste post is met een gebreide trui? Oke, ik liet jullie eerder al een sweater en een gebreide cardigan zien, maar nog geen trui hé. 😉 In deze post draag ik trouwens nog steeds mijn witte plateausneakers die ik afgelopen zomer/lente non stop heb gedragen. Binnenkort ruil ik de blote benen dan ook in voor een panty en de sneakers voor een enkellaarsje!

Dragen jullie regelmatig dit soort kraagjes? Houden jullie van de ‘preppy’ stijl?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s