#OpJouwManier | Don’t let the bugs bite you

Ik ben een grote fan van haarbanden. Bovendien heeft dit accessoire het voordeel dat het niet alleen leuk staat, maar ook dat het in de herfst/winter nog eens handig van pas kan komen bij koudere temperaturen. Over de jaren heen legde ik al een kleine collectie aan van dit haaraccessoire, nu is het zo dat ik nog geen kaki exemplaar had. Voor part 3 van de #OpJouwManier serie in samenwerking met Veritas ging ik hiermee aan de slag!

Foto 16-09-17 09 44 50Foto 16-09-17 09 45 02

Haarband / Broche 

Hoewel ik niet veel kaki in mijn garderobe heb, vind ik persoonlijk dat deze kleur goed matcht bij mijn donkerbruine/-groene ogen en blonde haar (inclusief uitgroei). Het was dus geen moeilijke keuze, al vond ik de donkerblauwe versie ook erg leuk! Wat bij dit accessoire opvalt is het materiaal van deze haarband. Het is geen velvet, maar ook geen corduroy. Eigenlijk geen idee hoe dit stofje heet! (Na even te checken op de Veritas website blijkt het stofje ‘chenille’ te heten. Nog nooit van gehoord!)

Foto 16-09-17 09 52 35

Meestal draag ik haarbanden enkel als accessoire. Voor mijn ‘opzoekwerk’ had ik nog nooit van dit stofje gehoord, maar dit materiaal zorgt ervoor dat je’m ook voor praktische redenen op kan. Zo zit deze lekker warm aan de oren en dat is natuurlijk altijd fijn!

Foto 16-09-17 09 53 35

Outfit Details

Ketting Asos

Jurk Zara

Enkellaarsjes Topshop

Een bad hairday kan je snel oplossen met een haaraccessoire of in mijn geval kan je een beetje de aandacht van je grote uitgroei afleiden. 😉 Afspraak staat komende zaterdag gepland by the way! Ik ben enorm blij met deze kaki haarband én nog meer met de wespen broche. Hoe leuk is deze?!

Heb jij haarbanden in jouw garderobe? Draag jij deze als accessoire of voor praktische redenen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s