#OpJouwManier |Fall Florals

Het is dinsdag which means dat ik gisteren mijn 2de les van mijn avondopleiding achter de rug heb, maar ook dat het tijd is voor blogpost nr. 2 waarin ik ik jullie een item show in een blogpost waar ik een eigen touch aan heb gegeven. Gisteren was mijn baret aan zet (haha rijmpje!) en vandaag ging ik met mijn cardigan aan de slag!

Foto 30-09-17 14 15 03Foto 30-09-17 14 18 18Foto 30-09-17 14 17 08Foto 30-09-17 14 17 28

Schildpad / Kledinghanger / ‘Moon’ set

Als ik een favoriet van deze vrolijke bende moet kiezen denk ik dat ik toch voor de schildpad zou gaan. Deze is toch té schattig?! De kledinghanger is ook echt one of my faves en in combinatie met de moon set vind ik het geheel superleuk staan. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er minder broches of zelfs maar eentje op te hangen. Bij een cardigan vond ik het zelf alleen wat leuker om er meerdere op te hangen. Een broche alleen zou nogal snel wegvallen denk ik.

Foto 30-09-17 14 15 04Foto 30-09-17 14 21 11

Mijn favoriete outfits in de zomer bestaan toch wel uit een leuk jurkje en een paar sneakers eronder. Het aankomend seizoen wordt dat iets moeilijker, want alhoewel het weer nu nog blote benen toelaat zal dat binnenkort wel anders zijn. 😦 Zo lang het nog kan ga ik er nog even voor! In deze outfit draag ik trouwens een heleboel ‘herfstige’ items bij elkaar. Zo is deze cardigan een handige ‘passe-partout’ en dit jurkje is leuk zonder een panty, maar je kan er even goed wel eentje onder dragen met een leuk enkellaarsje.

Foto 30-09-17 14 16 04Foto 30-09-17 14 20 16

Ik moest mezelf een beetje tegenhouden om niet wéér naar een witte sneaker te grijpen. Deze keer besloot ik jullie deze pareltjes te laten zien! Toen ik deze in de winkel zag was ik op slag verliefd en dan vooral op de kleur. Die vond ik zo mooi! Ook vond ik het girly element van de ‘satijn’-achtige stukjes een leuk contrast hebben met de ‘stoere’ sneaker.

Foto 30-09-17 14 21 05Foto 30-09-17 14 18 04

Outfit Details

Cardigan C&A

Ketting Asos

Jurkje C&A

Schoenen Brantano

Outfits in de herfst en winter draaien bij mij voornamelijk rond comfort. Ik heb namelijk een hekel aan koud hebben. Om die reden komen gebreide cardigans zoals dit grijze exemplaar enorm van pas! Wat is er dan nog leuker dat je deze naargelang je humeur of misschien zelfs het weer kan personaliseren met een aantal broches?! Win-win lijkt mij. 😉

Welk soort outfits draag jij voornamelijk in de herfst/winter? Durf jij ook al eens je kledij te personaliseren met bv. broches?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s