#OpJouwManier | Serendipity

Ready, set, go! Vanaf vandaag ga ik weer met een serie van start. Elke dag van de week laat ik jullie een #ootd zien met daarin elke keer een item dat ik op mijn manier heb gepersonaliseerd. De nieuwe campagne van Veritas is namelijk all about it! Ik trap de serie af met deze supercute baret.

First of all moet ik jullie toegeven dat ik geen grote DIY-er ben. Op dat vlak heb ik 2 linkerhanden. Dat is misschien een beetje overdreven, want heel soms komt er wel nog een mooi resultaat uit. Nu gelukkig sloeg ik bij deze outfit niet aan het do it yourself-en, maar had ik enkel een simpele broche aan te brengen. Bij Veritas kan je deze namelijk vinden in 101 verschillende geuren en kleuren. Voor ieder wat wils!

De inspiratie voor mijn creaties vond ik onder andere in bovenstaand filmpje. Toen ik voor het eerst het filmpje zag, kreeg ik di-rect een feel good-gevoel en wou ik onmiddelijk mijn kleerkast induiken. Dat is dan ook wat ik deed wanneer ik thuiskwam met een aantal broches. Without further ado, ziehier look nr. 1!

Foto 16-09-17 09 24 42Foto 16-09-17 09 23 35 (1)

Baret / Broche

De combinatie van de broche en de baret doet me zo hard denken aan Spencer Hastings. I can’t help it! Een baret had ik nog niet in mijn bezit, wat ben ik blij dat ik er eindelijk eentje heb. Het was bij mij altijd een ‘maybe’-dingetje. Het hangt er namelijk allemaal vanaf hoe je deze op je hoofd zet. Sommigen leggen de baret bijvoorbeeld liever meer naar één kant.

Foto 16-09-17 09 24 47

Wat zo leuk is aan het ‘broche-systeem’ is dat je elk item weer wat anders kan maken. Ben je vandaag wat minder ‘strik-minded’? Dan heb je ‘m er in nog geen 5 tellen afgehaald! Zoals ik hierboven al aangaf ben ik niet het meest handig aangelegd, maar een broche opspelden kan nog net. 😉

Foto 16-09-17 09 25 19

Outfit Details

Sweater Onbekend

Rok Zara

Enkellaarsjes Topshop

Het hangt er trouwens ook vanaf op welke plaats je de broche erop speld. Het was voor mij even uitdokteren om ervoor te zorgen dat de broche niet de helft van mijn gezichtsveld versperde. (Like I said, niet zo handig aangelegd 😉 ) Het klinkt cliché, maar met dit (gepersonaliseerde) accessoire, ben ik zoooo klaar voor Parijs!

Personaliseerden jullie al eerder een item uit jullie garderobe? Wat vinden jullie van broches?

Een gedachte over “#OpJouwManier | Serendipity

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s