Nakd Fashion shoplog & 15% kortingscode!

Een nieuw seizoen is coming (of is er al?)! Wanneer ik deze blogpost schrijf is er namelijk net een enorme stortbui aan de gang. Dat aspect van de herfst vind ik wat minder leuk, maar tegelijk staat dat voor mij ook gelijk aan cosy dagjes binnen thuis. Een nieuw seizoen staat voor mij ook gelijk aan de switch van de kleerkast! Dit is bij mij intussen al gebeurd en ik mocht er enkele pareltjes van Nakd Fashion aan toevoegen. Let’s have a look!

Foto 16-09-17 09 04 14Foto 16-09-17 09 04 12

Floral midi jurk

First up, deze prachtige midi jurk. Deze jurk bestaat in meerdere kleuren en it was a very hard choice! Uiteindelijk ging ik voor deze leuke floral print. Ik vond deze net iets anders dan de meeste bloemenprints vanwege de kleine bloemetjes en de kleurencombinatie. Deze leek me perfect voor de komende dagen/weken waar ons klimaat nog niet echt goed weet wat het wil. 😉

Foto 16-09-17 09 05 15

Small Oval Hoops

Mijn standaard ‘hoops’ die ik draag werden vervangen door deze gouden exemplaren. Van vorm zijn ze net iets ongewoner en een tikkeltje groter dan degene die ik normaal gezien draag. Sinds ik deze heb moet ik toegeven dat ik ze dagelijks aanheb! Deze hoops zijn niet te opvallend, maar voegen toch wel wat extra’s toe aan je outfit.

Foto 16-09-17 08 53 07

Black Faux Fur

Waar ik het meest naar uitkijk in de herfst/winter is het feit dat ik weer mijn faux fur jassen en teddy coats kan bovenhalen, I love it! Toen ik dit zwarte superfluffy exemplaar bij Nakd zag, was ik op slag verliefd. Je kan je niet inbeelden hoe zacht deze is tot je ‘m daadwerkelijk hebt aangeraakt. Deze komt sowieso van pas komend seizoen!

Foto 16-09-17 08 56 07Jeans culotte

Ik moet toegeven dat de outfit van hierboven niet mijn favoriet is. Als je mijn Nakd Fashion shoplog op mijn Instagram stories bekeek dan kon je al merken dat de maat van de culotte net wat te klein is voor mij. Nu hangt het er blijkbaar vanaf of ik ‘em in de ochtend of in de avond aantrek, want hierboven op de foto kreeg ik de broek wel gewoon dicht. De broek is voor mij een tikkeltje te lang om als culotte door te kunnen gaan. Ook vind ik de sneakers er niet zo leuk onder staan. Het geheel zou er een stuk leuker uit zien met een paar high heels eronder. Verder vind ik het een hele leuk item en hoop ik stiekem dat ‘ie wat uitrekt zodat ik ‘em toch nog aankan, maar dan met hakjes eronder.

Foto 16-09-17 09 16 31Foto 16-09-17 09 16 34

Plaid short jacket

Last but not least koos ik dit geruite hemd/jasje uit. Zoals ik zonet zei, kan je deze zowel als jasje en als hemd dragen. Als jasje kan je ‘m zeker in de herfst en zomer aan, in de winter dan weer als hemd. Het is nogal een luchtige stof. Bij deze vind ik de kleurencombinatie erg origineel door het lichtblauwe en het bruine, lekker old school!

Net zoals bij mijn vorige shoplogs mag ik ook deze keer een kortingscode met jullie delen waardoor jullie 15% korting op de hele website krijgen. De code is “LYNN15” (als je dit luidop zegt rijmt het ook nog eens 😀 ). Have fun shopping!

Wat is jullie favoriete item uit de shoplog? Shopten jullie al eerder bij Nakd Fashion?

Een gedachte over “Nakd Fashion shoplog & 15% kortingscode!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s