The Perfect Nightwear | PamelaforHKM

Of course heb ik pyjama’s in mijn garderobe. Helaas staat daar ofwel een flamingo ofwel iets Disney-gerelateerd op. Nooit kocht ik zo’n leuk pyjamaatje met wat kant of satijn. Ik zag hier en daar wel eens iets leuks hangen, maar ik was nooit echt overtuigd. Vandaag toon ik jullie een exemplaar die dat wel kon uit de nieuwste samenwerking van Hunkemöller en Pamela Reif.

Foto 3-09-17 15 26 20

First of all, don’t mind de kreukjes. Onze strijkplank heeft het zowat begeven en om eerlijk te zijn ben ik er ook niet echt zo’n krak in in dat strijken. Oh boy toen ik dit kaki setje aantrok voelde ik me onmiddellijk vrouwelijk, sexy, zelfzeker… Dat allemaal door dit leuke pakje!

Foto 3-09-17 15 21 34

Bij dit setje it’s all about the details. Zoals je kan zien heeft het shortje aan de zijkant een leuk kanten detail dat ook aan de voorkant aan het décolleté terugkomt. Aan de achterkant zitten de bandjes trouwens gekruist en heb je ook een stukje doorzichtig kant.

Foto 3-09-17 15 29 54

Elke bloggersamenwerking die Hunkemöller al uitbracht was voor een schot in de roos als je’t mij vraagt. Telkens komen ze met de meest originele kleurencombo’s en leuke items. Dat is ook weer bij deze het geval. Alles uit deze collectie is supervrouwelijk, sensueel en ik durf het bijna ‘silky’ te noemen. Hieronder vind je mijn andere favorieten uit de Pamela RF-collectie:

pamelarfpamelarfpamelarf

pamelarf

 

 

 

 

Body / Strapless / Kimono / Bralette

Toen ik deze body zag kwam één woord bij me op en dat was gewoon “wauw”. Dit is zo’n sexy en elegant stuk! Ik haalde hierboven al aan dat Hunkemöller (of het kan natuurlijk ook de blogster in kwestie zijn) met de meest originele stuks komt en dat merk je duidelijk hierboven. Naast de body heb je een strapless beha waar wat prachtig kaki kant overheen zit. I like this a lot! Zelf heb ik geen kimono in mijn bezit en ik denk dat ik deze moet gaan halen. Ook dit nummertje ziet er prachtig uit met het kanten detail op de rug. Last but not least is deze bralette ook een favoriet. Deze is heerlijk girly, maar met een sexy touch!

Foto 3-09-17 15 28 29

Shop hier mijn kaki setje

Mijn conclusie over deze collectie: I want it all! Ik ben verliefd op de kleurenkeuze bij deze collectie. Echt helemaal mijn ding! Verder vind ik het ook enorm fijn dat de blogster Pamela Reif zelf geen gigantische cupmaat heeft, maar eerder small boobies zoals mezelf. Dat maakt het allemaal wat toegankelijker en realistischer. Ik ga zeker nog items shoppen uit deze collectie.

Wat is jullie favoriet uit deze blogger samenwerking van Hunkemöller?

Een gedachte over “The Perfect Nightwear | PamelaforHKM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s