Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #13

Jaja, 9 films heb ik de afgelopen tijd gezien! Het is alweer een hele poos geleden dat ik nog eens een aantal review schreef over films. Vandaag is het echter weer zover en heb ik een aantal aanraders van formaat voor jullie klaarstaan. Eigenlijk allemaal wel met een goede portie humor. Let’s have a look!

Ocean’s Eight

If you like some serious girl power en je zag de trailer van deze film dan kan je niet anders dan deze te gaan bekijken. Zo kon ik er ook niet aan weerstaan. Bovendien speelt Anna Hathaway erin mee en zij is sinds de Princess Diaries zowat één van mijn favoriete actrices. Oh ja Rihanna en Sandra Bullock en nog een paar andere badass vrouwen krijg je ook te zien. Ik denk dat mijn verwachtingen voor deze film iets te hoog lagen? Bovendien is de verhaallijn nogal stereotiep… Vrouwen die juwelen proberen stelen en infiltreren bij Vogue… Jammer wel met zo’n cast!

Life of the Party

Melissa McCarthy doet erin mee, dus dan moet ik ‘em wel gezien hebben. Ik dacht dat de trailer het verhaal wel wat zou omvatten, maar I must admit dat ik deze film oprecht leuk vond. Sowieso heb ik nog geen enkele film gezien waarin deze actrice meespeelt die ik niet leuk vond. Voor mij een fijne feel good film waar je mondhoekjes zeker van de lucht in gaan.

 

Set It Up

Je kent het wel die dagen dat je rondsnuistert op zoek naar een film en soms vind je helemaal niks mààr soms kom je ook een leuk exemplaar tegen. Bij deze had ik dat he-le-maal. Je weet al ongeveer hoe het einde zal zijn, maar dat kan je altijd wel wat met dit soort films I guess?

Mamma Mia Here We Go Again

Oke first of all krijgen we Meryl Streep in deze 2de Mamma Mia film maar 2 keer te zien. *Say whut?!*  I know, ik was ook echt shocked! Ik ben hier niet wild van. Ik bleef wat op mijn honger zitten. Wat ik er wel een beetje aan kon appreciëren is dat ze nu daadwerkelijk uit de doeken doen hoe het hele verhaal in elkaar zat. Oh ja en Cher komt op het einde ook aan de beurt, ook iets waar ik niet per se op te wachten zat.

The Spy Who Dumped Me

Om met de deur in huis te vallen, go watch this movie! Wat heb ik me een breuk gelachen met deze film! Normaal gezien ben ik niet van het luidop mijn mening laten blijken in de bioscoop en al zeker niet wanneer je voor de première bent uitgenodigd en er een heleboel collega bloggers in de zaal zitten. Bij deze kon het gewoon niet anders. De verhaallijn op zich is niet wauw, maar die humor! I love me some Mila Kunis met een goede vleug humor en dan nog in combinatie met haar blonde tegenspeelsters, dat maakte het gewoon af. Deze ga ik zeeeeeeker en vast nog een paar keer opnieuw bekijken!

Deadpool 2

Ik vergelijk Deadpool graag met van die ‘fail’-video’s. Je weet wat er fout gaat lopen en je weet dat je eigenlijk niet mag lachen, but you do it anyway. Ja, dat is voor mezelf de perfecte samenvatting voor deze films. Ook bij deze film is het niet anders. Als je het eerste exemplaar niet gezien hebt, dan moet je dat op voorhand zeker wel doen. Je moet namelijk wel eerst even checken if you’re into it. Bij deze film geldt het principe van ‘you hate it or you love it’.

TAG

Ik had de trailer van deze film al een keer op Facebook zien voorbijkomen en die was al veelbelovend. Niet alleen vind ik de cast alleen al de moeite waard om de film te zien, ook de verhaallijn haalde me over. Ik vind deze namelijk erg origineel. De film op zich zit vol met humor en plot twists. Als je houdt van bijvoorbeeld een hangover, dan is dit ook zeker iets voor jou! (’t is wel zonder de alcohol enzo 😉 )

Adrift

De trailer van deze film vind ik op zich nogal een dramatische uitstraling hebben. Toen ik de trailer voor het eerst zag had ik eerder het gevoel dat film nogal langs de enge kant zou zijn. Toen de film begon had ik eerder een ander gevoel en gaat het over een erg mooi liefdesverhaal. Op een bepaald moment verrast de film je ook helemaal. Not your typical romantische drama-film.

The Book Club

De titel van deze film sprak me niet direct aan. Het was pas de trailer die me overtuigde om deze film op te zetten. Daarin kom je te weten dat een resem aan topactrices erin mee doet en dat het eigenlijk over a great love story gaat. Eigenlijk zelfs niet over eentje, maar een paar. Dit is een heerlijke feel good film met een very happy ending.

2 gedachten over “Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #13

  1. Er staan heel wat movies tussen die ook nog op mlijn lijstje staan. Mama mia, ocean’s 8 en the spy who dumped me staan bovenaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s