Nakd Fashion Shoplog & 20% kortingscode!

Het is momenteel waaaaaay too hot om een zomer shoplog te filmen. First of all slaap ik op een zolderkamer en ten tweede zijn deze hittegolftemperaturen niet meer te houden. In plaats van jullie te woord te staan met een zweetsnor, giet ik hierbij een shoplog in blogpost-vorm. Oh ja just to let you know deze foto’s werden ook gemaakt bij temperaturen van 30°C waarbij ik me moest omkleden in de auto. *That’s dedication?!* Oh ja scroll zeker even naar onder van deze blogpost om de 20% kortingscode voor op Nakd Fashion website te ontdekken!

Foto 23-07-17 16 33 52

Cateye zonnebril

First up een nieuwe zonnebril! Ik heb een behoorlijke zonnebrillencollectie en je hoort de ‘maar’ al komen, maar een cateye exemplaar had ik nog niet. Ik vind dat ze net altijd iets te klein lijken ofzo voor mijn gezicht. Deze zag er goed uit op het model en bovendien vond ik de kleur ook superleuk! Een rode zonnebril vind ik niet zo vanzelfspreken, maar de combinatie van het model en de kleur zijn een topper als je’t mij vraagt. Love it!

Foto 23-07-17 16 25 01Foto 23-07-17 16 23 52

Jeansrok

Jeansrokjes zijn sinds ’95 al een staple in mijn kledingkast. (Ja, dat is inderdaad sinds dat ik geboren ben.) Een goed jeansrokje vinden is echter een opdracht. Then again bestaan ze in alle geuren en kleuren. Remember de periode waarin dat de ‘button up’-rokjes een ding waren? Ik heb hier nog steeds een aantal exemplaren van tbh. Nu heb ik het gevoel dat er meer naar de ‘klassiekere’ moddelletjes gegrepen wordt. Bij dit rokje is dat het geval, maar hebben ze een fun toets toegevoegd door de lichtere jeansstrook aan de zijkant. Like it a lot! Bovendien kan je deze rokjes met no matter what combineren. Op de Nakd Fashion website heeft het model Fila sneakers aan en stiekem wil ik deze nu ook.

Foto 23-07-17 16 12 12Foto 23-07-17 16 10 54

Assymetrische bloes

Het item uit de Nakd Fashion bestelling waar ik misschien het meeste ‘schrik’ voor had is toch deze assymetrische bloes. Op het model zag ze er superleuk uit, maar we all know dat foto’s van op een website niet altijd overeenkomen met hetgeen we aankrijgen in de realiteit. Nu trok ik deze bloes aan en meteen vielen al mijn zorgen weg. Wat een leuk item is dit! Op mijn Instagram haul kan je’m gecombineerd zien met de andere items uit deze shoplog, maar voor de foto’s besloot ik mijn roze kostuumbroek aan te trekken. Staat meteen een stukje chiquer! Je kan deze dus zowel casual als chique aan.

Foto 23-07-17 16 00 16Foto 23-07-17 16 00 56

Levi’s jeansshort

Een vintage looking jeansshort staat al zooooo lang op mijn wishlist! Toen ik zag dat je deze ook op Nakd Fashion kan shoppen, sloeg mijn hart over. Ik had het dan ook moeilijk met kiezen uit de 3 kleuren. (Kiezen is verliezen dus koos ik 2 van de 3 kleuren. #sorrynotsorry) De witte kleur staat ook nog op mijn wishlist hoor. 😉

Foto 23-07-17 15 51 48Foto 23-07-17 15 52 49

Levi’s jeansshort

Jeansshorts zijn een musthave in mijn kledingkast, want wat doe je anders op die dagen wanneer je niet weet wat aandoen in de zomer?! Het mooiste aan de Levi’s shorts vind ik de achterkant (as you might have noticed) en het distressed effect aan de onderkant. Qua maat vind ik ze nogal vreemd vallen. Ik zou zeker even aanraden om ze eerst in een winkel te passen vooraleer je ze online bestelt. (Met de code hieronder heb je namelijk 20% korting! 😉 )

Als je zelf aan het shoppen wilt slagen, heb ik voor jou een 20% kortingscode. Met de code ‘LAMOURINNOCENT20’ kan je naar hartelust shoppen op de Nakd Fashion website. Ze verkopen ook merken op de site zoals Levi’s en Ray Ban, just sayin’… 😉

2 gedachten over “Nakd Fashion Shoplog & 20% kortingscode!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s