Festival Fun with Veritas

Het festival seizoen is officieel gestart. Bij festivals horen natuurlijk ook leuke outfits. Veritas kwam op de proppen met een superleuke festival-collectie inclusief kledij en leuke accessoires. Hieronder laat ik aan jullie mijn festival proof oufit zien!

Foto 19-06-17 17 28 42

Een zonnebril is hét accessoire deze zomer. Deze hoeft zelfs niet per se tegen de zon te beschermen, maar kan je outfit afmaken. Dit roze exemplaar vind ik zo awesome!

Foto 19-06-17 17 30 51Foto 19-06-17 17 29 51

Als je me niet ziet staan op de festivalweide dan is het waarschijnlijk omdat ik je verblindde met mijn jasje. Zo verliefd op dit leuke holografische jasje! Echt helemaal festivalproof en past boven zooooo veel outfits. Ik combineerde het hier bijvoorbeeld met een girly kanten jurkje, maar staat ook leuk met een jeans, rokje…

Foto 19-06-17 17 32 02

Shop hier de festival collectie van Veritas

De festival collectie van Veritas bestaat niet alleen uit leuke kledij of accessoires, ze hebben ook leuke gezichtsdecoratie zoals de twee die je kan zien op de foto hierboven. Ik ga één dagje naar Tomorrowland, dus deze komen zeker en vast van pas! Wat ik aan deze enorm leuk vind is dat je ze kan kleven zoals je zelf wilt.

Een gedachte over “Festival Fun with Veritas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s