Stars, Stripes and Polkadots

Mijn liefde voor streepjes en polkadots besprek ik al honderduit in eerdere blogposts. Nu vond ik een jurk die beide perfect combineert. Ik spotte deze jurk bij Diana van DisforDazzle  en wist dat deze een plaatsje in mijn kledingkast zou bemachtigen. Oh ja ik voegde hier ook nog een paar superleuke sneakers aan toe inclusief sterretjes!

De laatste tijd heb ik het meer van de lange jurken dan van de korte jurken. Geef mij maar een midi of maxi dress in een luchtig stofje. Dit exemplaar met spaghetti-bandjes (zoals we dat noemen) is trouwens heerlijk multifunctioneel. Op dit eigenste ogenblik draag ik ‘em met een wit T-shirt onder. Bij hittegolven kan je’m zo dragen en bij wat lagere temperaturen kan er perfect een leuke blazer, cardigan of knit boven.

Outfit details

Jurk Mango

Tas Zara

Sneakers Kamiel & Kaat

Let’s talk shoes. Deze schoenen have my name written all over them. First of all zijn het sneakers en sneakers zijn mijn meest favoriete schoeisel. Can’t live without them. Als je goed kijkt dan zie je dat er langs de zijkant gouden sterretjes op staan en op het blauwe gedeelte staat er ook een blauwe ster. De combinatie van de cure sterretjes, de blauwe/rode kleur en de gouden details maken het gewoon helemaal af.

Als je ooit op zoek naar me bent, kan je altijd zoeken naar streepjes of polkadots. In alle geuren en kleuren ben ik er dol op. Oh trouwens op deze foto’s valt het niet op, maar langs de achterkant van de jurk bestaat de print enkel uit streepjes. Als je je omdraait heb je dan eigenlijk het hele verrassingseffect. Langs de voorkant zit er ook nog een split-detail waardoor de jurk niet kort hoeft te zijn om toch een beetje been te laten zien.

Is het trouwens a crime dat ik mijn handtas stiekem met mijn sneakers heb gematcht? Geen idee of daar een of andere regel over bestaat, maar moest het dus zo zijn dan heb ik deze nu lekker gebroken. #rebel Van deze outfit maakt mijn hart een klein sprongetje omdat het alles heeft waar ik zo van hou. Heel easy, maar toch met wat extra’s.

Wat vinden jullie van de jurk? Ben jij fan van de sneakers?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s