Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #12

Alright, nu ik deze blogpost net heb af gemaakt zie ik dat ik de laatste tijd enorm veel films heb bekijken. Nu ja, je bent een film lover of je bent het niet? De films lopen enorm uit elkaar en ook qua meningen over de films ligt het nogal verdeeld. En als bij toeval heb ik blijkbaar ook 3 ‘vervolgen’ op films bekeken.

Jumanji

Blijkbaar bestaat er een ‘originele’ Jumanji-film maar die heb ik nooit gezien. Sommige mensen durven dat wel eens ‘barbaars’ te noemen, maar hey #sorrynotsorry. Kevin Hart en Dwayne Johnson spelen in dit nieuwere exemplaar mee, dus don’t blame me. Ik vond deze film wel leuk, maar verder niks speciaals.

Pitch Perfect 3

Van de eerste Pitch Perfect-film was ik echt helemaal fan. De actrices, de humor, het verhaal… Check, check, check! Het vervolg hierop vond ik al iets minder en dan stond er nu een derde klaar. Van de hele reeks vind ik dit zeker en vast de minst leuke. Het verhaal is lichtjes voorspelbaar en verre van geloofwaardig. Gelukkig maken het zingen en de actrices al heel wat goed.

Pacific Rim: The Uprising

Voorafgaande aan de première van de film ging ik eerst even langs bij de Star Wars Expo in Brussel. Over een aanrader gesproken. Ik ben niet de grootste Star Wars-fan en ben ook helemaal niet op de hoogte van alles, but I had a great time. Je kan doorheen de expo trouwens je eigen Star Wars-personage samenstellen. Hoe leuk is dat?! Erna was het natuurlijk tijd voor de film zelf. Die kon me zeker en vast bekoren. 1 tip: buckle up en neem zeker genoeg snackies en drankjes mee, want de film duurt behoorlijk lang!

I feel pretty

Eigenlijk hoorde ik deze film te zien met een heleboel andere dames op het Ladies at the Movies-evenement van Kinepolis. Helaas had ik diezelfde avond het concert van Lil Kleine staan. 😦 Ik had de trailer al een aantal keer zien voorbijkomen en ik moest ‘em dan ook zien. Ik trok met mijn zus naar de bioscoop en oh boy wat een geweldige film. De humor in de film is echt helemaal what I like en alhoewel het soms wat overdreven wordt in de film kan ik de verhaallijn alleen maar toejuichen.

Red Sparrow

Jennifer Lawrence might be one van mijn favoriete actrices. Toen ik de trailer zag van deze film werd ik niet bepaald super excited, omdat ik het er nogal ‘donker’ vond uitzien. Ik besloot ‘em toch te bekijken. Om eerlijk te zijn heb ik geen idee over wat de film eigenlijk gaat. Ik weet dat Matthias Schoenaerts er ook in meespeelt, maar ik ben helemaal verloren met de verhaallijn. Als je’t aan mij vraagt dan vind ik deze niet bepaald een aanrader.

Jurassic World: The Fallen Kingdom

In een ver verleden bekeek ik ooit eens de ‘oude’ Jurassic Park-film. Een paar jaar geleden kwam de eerste Jurassic World-film uit en sinds kort kan je het vervolg hiervan bekijken in de bioscoopzalen. Kinepolis organiseerde een marathon van beide films en of course wilde ik daar bij zijn. De eerste film kan ik alleen maar positief over zijn, wat ik van de tweede vind ben ik nog niet helemaal over uit. Ik ben wat minder enthousiast I guess, maar ik vond ‘em zeker niet slecht.

Kingsman: The Golden Circle

Ook bij de Kingsmen-film gaat het om een vervolg. Alhoewel ik deze niet echt een vervolg zou noemen. Ik vind de verhaallijn bij deze film toch wat ‘vernieuwender’. Je moet wel van de humor houden die bij deze films gebruikt wordt. Hoe zal ik het zeggen… Er zitten behoorlijk veel absurde en bizarre momenten bij, but I like it.

Paddington 2

Als laatste heb ik alweer een vervolg gekeken, maar dit keer van een iets meer familievriendelijke film. Ik ben een grote fan van de eerste Paddington-film en was dan ook enorm benieuwd naar de tweede. De film bezorgde me net zoals de eerste een heus feel good-gevoel. Vooral het einde vond ik supercute en heel hartverwarmend. De hele verhaallijn vond ik niet per se speciaal.

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien? Welke moet ik volgens jou zeker nog zien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s