Nakd Fashion Shoplog & 20% kortingscode!

Een tijdje geleden toonde ik jullie al een aantal items die ik shopte bij Nakd Fashion. Vandaag is het weer zo ver en toon ik jullie een paar summerproof toevoegingen aan mijn garderobe. Inclusief een felroze pak. Aan het einde van deze blogpost vind je een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op de hele website. Let’s get shopping!

Blazer / Pantalon

Ik ben een grote fan van ‘suits’. Ik koos dan ook dit magenta exemplaar uit. What I like most aan dit exemplaar? De broek is ook geschikt voor meisjes met een ‘booty’. Dat vind ik echt heel moeilijk met van deze pakken. Meestal staan ze open vanboven of duwen ze het hele zaakje plat. If you know what I mean. De blazer heeft een ietwat oversized effect en heeft epauletten aan de schouders. Deze details maken ‘em net wat anders dan de doorsnee blazer. Ook superleuk boven een jurkje!

Jurk

Mijn oog viel meteen op dit jurkje. Het jurkje heeft in mijn ogen iets superdromerigs. Als ik het aanheb voel ik me meteen helemaal prinses-proof. Ik vind deze superleuk met zowel sneakers als high heels. Ook kan je ‘m nog leuk aankleden met een riempje of wat statement oorbellen. Heb je de achterkant trouwens gezien? Dat is misschien wel mijn meest favoriete detail aan de jurk.

Croptop

Festival proof? Hell yeah met deze leuke polkadot crop top. Ik vertelde jullie eerder al over mijn voorliefde voor voor polkadots. Het was dan ook een feit dat deze in mijn kledingkast zou belanden. Ik vind deze crop top trouwens perfect qua snit. Vanonder past deze perfect aan en komt niet te hoog en niet te laag. Aan de bovenkant spant de top ook niet te veel en I like the ruffle details.

Wrapjurk

Als laatste kocht ik deze wrap jurk. Ik spotte ‘em bij Kae Sutherland op Instagram en werd instant verliefd op de print en het model. Dit soort jurken is zo fijn om te dragen tijdens warmere temperaturen. Ookal is de jurk aan de lange kant, de split-details aan de onderkant en het decolleté geven de jurk een sexy kantje.

Ook shoppen bij Nakd Fashion? Gebruik de code “LAMOURINNOCENT20” en geniet van 20% korting op je gehele bestelling! 

Laat hieronder weten welke jullie favoriete item is uit deze haul en wat jij gaat shoppen met de kortingscode!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s