TRIED & TESTED ✯ Zalon Box

Dit keer heb ik geen gewone shoplog voor jullie, maar ik bestelde een style box bij Zalando. Dit houdt in dat een styliste voor jou een aantal outfits samenstelt. Deze krijg je vervolgens aan bij jou thuis. In deze video deel ik met jullie mijn mening over de ervaring en natuurlijk over de outfits zelf!

2 gedachten over “TRIED & TESTED ✯ Zalon Box

  1. Dat is raar, mijn styliste had wel vervanging gezocht voor wat ik had weg geklikt bij mijn preview. Ik vond mijn sneakers wat te duur, dus had ze gelijkaardige goedkopere in de plaats opgestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s