Baby baby

Hallellujah voor rokjes en T-shirts weer! Ik leef echt in het soort outfits dat ik jullie vandaag laat zien. Ik heb een gigantische stapel statement T-shirts in mijn kledingkast *sorry not sorry*. Voor de outfit van vandaag trok ik er zo eentje uit de kast en combineerde ik er dit leuke rokje bij.

Bij deze outfit koos ik voor dit witte T-shirt met het rode ‘Baby’ opschrift, maar ik had hier even goed een ander shirt bij kunnen combineren. Dat is zo heerlijk aan deze kledingstukken, je kan hier het rokje aanpassen, maar even goed het T-shirt. Love de lente en de zomer!

Processed with VSCO with a6 preset

Outfit details

T-shirt Loavies

Rokje Shein

Sneakers Converse

Dit leuke rokje is trouwens enorm budgetproof. Niet alleen daarom is ‘ie zo leuk, maar vooral door het ruffle detail aan de voorkant en het leuke printje. Deze ‘gingham’ print (als ik het zo goed zeg tenminste) was vorig jaar een serieuze hit, maar dit jaar kom je hier even goed mee weg. Deze is zeker een score voor mij!

Hoe zal ik deze outfit omschrijven: easy breesy?! (doet me altijd stiekem denken aan America’s Next Topmodel voor die Covergirl shoots) Platte schoenen zijn voor mij in de zomer een must en All stars zijn toch heerlijk om overal bij te combineren. Deze zwarte versie maakt geeft net een wat stoerdere touch aan het geheel.

Hoe ziet jouw favoriete zomer-outfit eruit? 

 

2 gedachten over “Baby baby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s