Films die ik de afgelopen tijd gezien heb #11

Ik ontdekte 2 leuke feelgood romantische komedies, altijd goed niet waar?! Ik bekeek de nieuwste Avengers-film en voor het eerst was ik teleurgesteld? Na het sad news over de dood van Avicii bekeek ik de documentaire over zijn leven op Netflix.

The Avengers: Infinity war

You could say I’m a Marvel fan, maar geen supergrote. Laten we het erop houden dat ik deze films enorm kan appreciëren en dat ik elk nieuw exemplaar gezien wil hebben. Ik was dan ook superexcited voor de nieuwe Avengers-film, want daar zitten toch een heleboel Marvel-personages in verwerkt. Mijn algemene indruk over de film is nogal teleurstellend. Ik vond het geheel behoorlijk chaotisch. Ik denk dat het net komt doordat er zo veel verschillende verhaallijnen elkaar in deze film kruisen. Ook het einde schreeuwt gewoon dat er een deel 2 aankomt, wat voor mij niet per se hoeft. Alles in deze film kon gerust korter gehouden worden. Dit is de eerste keer dat een Marvel-film mij niet echt kan bekoren.

Love, Simon

Tinne Oltmans gaf gratis kaartjes weg voor de avant-première van deze film. Wanneer deze blogpost online komt is deze net in de zalen, maar wij konden hem al een paar weekjes op voorhand zien. Deze romantische komedie kon mij en mijn zusje Fauve (zij was overigens super excited om Tinne te zien) echt helemaal bekoren. De humor in deze film is right up our alley. De muziekkeuze deed ons ook meteen onze Spotify-playlist bijwerken. Het is trouwens geen speciale of überoriginele verhaallijn naar mijn mening, maar wel eentje met een boodschap die onze maatschappij heel hard kan gebruiken.

Avicii True Stories

Naar aanleiding van het overlijden van deze dj bekeek ik net zoals zovele anderen de documentaire die je op Netflix kan terugvinden. Eerlijk gezegd toen ik het nieuws las op sociale media dacht ik dat het om het met de woorden van Trump te zeggen: ‘fake news’. Ik was er echt enorm van aangedaan toen ik tot het besef kwam dat het wel waar was. In de documentaire zie je duidelijk hoeveel er van hem verwacht werd en hoeveel druk hij op z’n eigen schouders legde. Zeker eens het bekijken waard, want zo zie je hoe het eraan toe gaat in de artiestenwereld.

Le K Benzema

Ik hou wel van een goede documentaire zoals je hierboven al hebt kunnen zien en toen kwam ik deze tegen over de voetbalspeler Benzema. Ik kende hem alleen van naam en wist dat hij een berucht persoon was. In deze docu wordt uitgelegd wat er net allemaal speelde en krijg je wat meer inzicht in het hele gebeuren. Ook weer heel mooi afgebeeld en een stijl die ik zeker en vast kan appreciëren.

Kissing Booth

Deze film zag ik vandaag wel 156487 keer passeren op Instagram, inclusief op mijn zusje’s account. We keken er dan ook samen naar (voor mij de eerste keer, voor haar de derde). Ik vind dat deze film qua stijl best wel wat weg heeft van ‘Love, Simon’. Geen te ingewikkelde verhaallijn (misschien ergens ook wel voorspelbaar), maar met genoeg humor en een leuke cast.

Welke films bekeek jij de afgelopen tijd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s