How I style Rose Gold Slippers #4

We zijn alweer aangekomen bij de voorlaatste outfit die ik samenstelde met de metallic slippers die je met een bon uit het Libelle magazine kan scoren voor €24.95 in plaats van €39.95. Dit keer trok ik mijn mom jeans uit de kast en combineerde ‘em met een leuke floral kimono (waarvan ik ook 3 exemplaren heb trouwens).

Outfit details

Kimono Zara

T-shirt Zara

Jeans Topshop

Slippers Brantano

Bloemenprintjes zijn in de lente/zomer altijd meer dan een goed idee als je’t mij vraagt. Een leuke floral print kon dan ook niet ontbreken in dit rijtje. De roségouden kleur matcht hier heel leuk bij vind ik. De kleur van de bloemen komt wat overeen met de metallic kleur van de slippers.

Net zoals de ‘overgooier-jurk’ uit post nr. 2 is ook deze kimono nogal een ‘risky’ item uit mijn kleerkast. Langs de ene kant doet ‘ie me wat denken aan Harry Potter. Ik denk dat dat vooral komt door de boorden aan de mouwen en de zijkanten aan de voorkant. Deze zijn namelijk afgewerkt met een kaki-kleurige velvet stof. Langs de andere kant is dat dan ook weer wat dit kleding stuk zo anders en leuk maakt.

Shop de slippers hier

Sinds de trend van de kimono’s in de ‘fashion wereld’ is geland is het leven toch wel een pak makkelijker geworden als je’t mij vraagt. Een kimono op zich is nogal een statement piece én the centre of attention. Het enige dat je hieronder hoeft aan te trekken is een simpel basic T-shirt en een jeans. De jeans hoeft geen mom jeans te zijn, een leuke ripped boyfriend jeans staat hier ook echt leuk bij.

Ben jij een voorstander van de kimono-trend? Hoe zou jij de instappers combineren?

Een gedachte over “How I style Rose Gold Slippers #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s